Δελτία Τύπου

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, το 1ο Φεστιβάλ Ποντιακού Ελληνισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, στην Κεντρική Πλατεία των Ν.Μουδανιών, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 11:00 το πρωί. Στόχος της εκδήλωσης ήταν, η διάδοση του πλούσιου Ποντιακού Πολιτισμού. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Ποντιακοί Σύλλογοι, όπως αναφέρονται παρακάτω: Σύλλογος Ποντίων Πετραλώνων « Οι Αργοναύτες», Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ελβετίας Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, και  Σύλλογος Ποντίων Νέας Προποντίδας «ΑΨΙΜΟΝ». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια του Πόντου. Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μικροί χορευτές αφιέρωσαν ένα τραγούδι και έναν χορό στις μανούλες που γιόρταζαν. Ταυτόχρονα οι παρευρισκόμενοι γευθήκαν  παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα, φτιαγμένα με παραδοσιακά υλικά και μεράκι και συμμετείχαν  στη γιορτή  που ακολούθησε.

 Ο Δήμαρχος                                                            Ο Πρόεδρος 

Εμμανουήλ Καρράς                                    Κωνσταντίνος Κουτσουμούκης

fepon1_1 fepon1_2 fepon1_3 fepon1_4 fepon1_5 fepon1_6 fepon1_7 fepon1_8 fespon2_1 fespon2_2 fespon2_3 fespon2_4 fespon2_5 fespon2_6 fespon2_7 fespon2_8 fespon2_9

 

 

         

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα