Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

News

Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Προποντίδας υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ 2/63243/12.7.2023 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενδιαφερομένων: από αύριο Πέμπτη 20.7.2023 έως και Δευτέρα 31.7.2023.

1_Ανακοίνωση

2_Παράρτημα Ανακοίνωσης

3_Έντυπο Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης

4_Έντυπο Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023- ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΜΑΪΟΣ 2023

“Για τα αποτελέσματα των εκλογών ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: https://ekloges.ypes.gr/

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής πατώντας τον σύνδεσμο παρακάτω:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Για να κατεβάστε το **Πρακτικό Νο 2**και τους **Πίνακες Διαλογής**για την εκλογική περιφέρεια στην οποία ψηφίσατε ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: https://ekloges.ypes.gr/praktiko/   “

Διακοπή υδροδότησης

Θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης επί της οδού Μεθοδίου στα Νέα Μουδανιά, μέχρι τις 10:00 και από τις 10:00-15:00 στη Βιομηχανική Περιοχή Νέων Μουδανιών & μέχρι την περιοχή του 2ου Γυμνασίου Νέων Μουδανιών.

Θ. Λιβάνιος: Χρηματοδοτείται η ανέγερση του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Προποντίδας και του Ειδικού Εργαστηρίου Ν. Προποντίδας

Δια στόματος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου ανακοινώθηκε χθες στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, η απόφαση να ενταχθεί άμεσα για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, η Ανέγερση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Νέας Προποντίδας & Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ).
«Η ευαισθησία μας για τα άτομα με αναπηρία μπορεί να «άγγιξε» την πολιτική ηγεσία την οποία και ευχαριστούμε θερμά, αλλά αυτό που την έπεισε για ακόμη μία φορά ήταν η ετοιμότητα μελετών και διαδικασιών. Το έργο είναι ήδη δημοπρατημένο και αυτό σημαίνει ότι με το που θα έχουμε στα χέρια μας την απόφαση χρηματοδότησης μπορούμε να κινηθούμε γρήγορα, ώστε να προχωρήσουμε στην υπογραφή σύμβασης.

Περισσότερα

Πρόσκληση εθελοντών για τον 3o αγώνα δρόμου “ΓΙΝΕ SPECIALISTAS” – Περισσότερες από 2.800 οι μέχρι τώρα καταγεγραμμένες συμμετοχές!

O Δήμος μας και το Ειδικό Σχολείο N. Προποντίδας διοργανώνουν την Κυριακή 7 Απριλίου, τον 3ο αγώνα δρόμου “ΓΙΝΕ SPECIALISTAS”, έναν αγώνα δρόμου με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα, που έχει ξεπεράσει μέχρι τώρα τις 2.800 συμμετοχές (από τη μέχρι τώρα καταγραφή των αιτήσεων).
Η βοήθεια των εθελοντών εκείνη την ημέρα, κρίνεται απολύτως αναγκαία. Όσες και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα ως εθελοντές (βοηθώντας κυρίως τους συμμετέχοντες σε διάφορα σημεία της διαδρομής), παρακαλούνται να το δηλώσουν το αργότερο έως την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στο e-mail: grafeiotypou@nea-propontida (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή στα τηλέφωνα: 23733 50233, 50504, 50508.
Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δωρεά βλαστοκυττάρων! Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Μία ακόμη εγκυούλα, μέλλουσα μαμά διδύμων, παρέλαβε από τον Δήμο μας την ειδική συσκευασία για την τοποθέτηση βλαστοκυττάρων κατά τον τοκετό, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων του Γ.Ν. Παπανικολάου.
Με το καλό τα μωράκια σας!
Σας ευχαριστούμε!
Για πληροφορίες καλείτε στο
23733 50233 – 50504 ή στέλνετε μήνυμα στο
alisidazois@nea-propontida.gr.
ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ:
Είστε έγκυος; Έχετε σκεφτεί πως με την κορυφαία στιγμή της ζωής σας, όπως είναι η γέννηση του παιδιού σας, μπορείτε να «ξαναγεννήσετε» και κάποιον συνάνθρωπό σας;
Πώς;

Περισσότερα

Ή εμφάνισή μας είναι …η αφήγησή μας”

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και η Δημοτική Χορωδία Ν.Τρίγλιας πραγματοποίησαν χθες εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας με θέμα: “Η εμφάνισή μας..είναι η αφήγησή μας” με ομιλήτρια τη σύμβουλο εμφάνισης και γκαρνταρόμπας, Ανδριάνα Ανδρέου.
Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου και “έδωσε ζωή” στο ΚΑΠΗ της Ν. Τρίγλιας, που πρόσφατα ξεκίνησε και πάλι να λειτουργεί. “Είναι χαρά μας ως δήμος να πραγματοποιούμε ή να στηρίζουμε δράσεις στον τόπο μας. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τη χορωδία Ν. Τρίγλιας που προχώρησε ένα βήμα παραπάνω θέλοντας να προσφέρει στους συμπολίτες μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Περισσότερα

Κούλουμα στην Κρήνη

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και η Κοινότητά Κρήνης σας καλούν να γιορτάσετε τα Κούλουμα στην Κρήνη, την Καθαρά Δευτέρα 18/3 και ώρα 10 π.μ.
Μετάβαση στο περιεχόμενο