Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

News

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, στις παρακάτω περιοχές της Νέας Καλλικράτειας:
– Οικισμό Κάμπο και στους
– Παρακείμενους δρόμους της οδού Καραϊσκάκη (από το ύψος της Εμμανουήλ Παπά προς παραλία).
Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Καταληκτική ημερομηνία η 31η Ιανουαρίου 2022 για την απογραφή πληθυσμού!

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Ν. Προποντίδας ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:
Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr
Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας . Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: a.apostolopoulos@statistics.gr

Περισσότερα

Ανάρτηση της μελέτης του έργου: “Αποστράγγιση ομβρίων υδάτων στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ζώνης του Δήμου Νέας Προποντίδας” σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 70 του Ν. 4412/2016, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει

Για να δείτε την μελέτη πατήστε Εδώ

Αλλαγή ώρας προσέλευσης σε σχολεία του Δήμου

Με την υπ’ αριθμ. 4459/21-1-2022 απόφαση Δημάρχου και αφού προηγήθηκε συνεννόηση με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, αποφασίζεται για την αποφυγή προβλημάτων δεδομένης της πρόβλεψης για επικράτηση χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού:
Α) Η αλλαγή της ώρας προσέλευσης για την ερχόμενη εβδομάδα, από 24/1/2022 έως 28/1/2022 στις 9:00π.μ. για τα παρακάτω σχολεία:

Περισσότερα

Σε επιφυλακή λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων η υπηρεσία διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Λόγω της πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας θα βρίσκεται σε επιφυλακή.
Θα φροντίζει για την παροχή νερού και φαγητού αλλά και για τη μεταφορά στους συμβεβλημένους κτηνιάτρους με τον Δήμο, αν απαιτηθεί.
Θα πραγματοποιούνται διαρκώς περιπολίες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία τους.

Περισσότερα

Χώροι προστασίας αστέγων κατά τις ημέρες παγετού

♦Ν. Μουδανιά: Δημοτικό κτίριο επί της Λεωφ. Ελευθερίας
πρώην παράρτημα Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας
♦Ν. Καλλικράτεια: Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Ν. Προποντίδας Ν. Καλλικράτεια
♦Ν. Τρίγλια: ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας
➡Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6947776889, 6973399111

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Διαδοχικά καιρικά συστήματα προβλέπεται να προκαλέσουν κακοκαιρία με το όνομα “ΕΛΠΙΣ” (“ELPIS”) στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο καιρικό σύστημα θα μας επηρεάσει από το Σάββατο (22/1/2022) και το δεύτερο, που θα είναι πιο ισχυρό, από τη Δευτέρα (24/1/2022).
Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και της ανατολικής Ελλάδας καθώς και στα νησιά του Αιγαίου και οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα ανατολικά.
Πιο αναλυτικά:
1) Χαμηλές θερμοκρασίες:

Περισσότερα

Αιτήσεις για παροχή εφάπαξ Βοηθήματος για την Στήριξη Καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την παροχή εφάπαξ Βοηθήματος για την Στήριξη Καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, κατ’ εφαρμογή του νόμου 4508/2017.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Δημοτική Ενότητα Μουδανιών, και συγκεκριμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Κασσάνδρας 24), κάθε Δευτέρα και Πέμπτη καθημερινά, 9:00 με 13:00, κατόπιν ραντεβού.
• Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού: 237320 – 24524
➡Κριτήρια Υποβολής Αίτησης:

Περισσότερα