Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

News

Διακοπή ύδρευσης

Διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 26/4/24 έως τις 14:00 από την όδο Τζαβούρα μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης, για αποκατάσταση της βλάβης.

💡 Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος 💡

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ στα Νέα Μουδανιά, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στις εξής περιοχές:
• Κατάστημα Κωτσόβολος, Καντίνα, JUMBO, MARKET IN, SECUPA, ΚΤΕΛ, ΔΕΗ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Hotel Sokratis, Hotel Filipow, Τεχνικό Λύκειο, Λιμεναρχείο , Αστερίξ, Golf, Άρωμα Κουζίνας, Λιμάνι, Ταβέρνα Δεσπότης και όλος ο Οικισμός του Ελαιώνα.
Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων: 4η Ανθοέκθεση

Ο Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και την Κοινότητα Σημάντρων διοργανώνει την 4η Ανθοέκθεση.
11 και 12 Μαΐου 2024, από τις 9:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Σημάντρων.

Ενημερωτική εκδήλωση: ‘’Η ακράτεια δεν έχει φύλο-Ο καρκίνος του προστάτη είναι αντιμετωπίσιμος’’

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ και το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σας προσκαλούν στην ενημερωτική ομιλία: ”Η ακράτεια δεν έχει φύλο-Ο καρκίνος του προστάτη είναι αντιμετωπίσιμος”, την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 18:30 στο ΚΑΠΗ Νέων Μουδανιών.
Ομιλητής είναι ο Ισαάκ Ευάγγελος Ιωαννίδης, Καθηγητής Ουρολογίας, Νευροουρολογίας του Α.Π.Θ. τ. Διευθυντής του Γ.Ν. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

Ημέρα υιοθεσίας/αναδοχής ζώων στα Νέα Μουδανιά

Υιοθετήθηκαν στη χθεσινή πρώτη ημέρα της σχετικής δράσης του Δήμου μας.
Σήμερα η 2η και τελευταία ημέρα υιοθεσίας/αναδοχής, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών.

Περισσότερα

Υπαίθρια Πασχαλινή Αγορά στη Ν. Καλλικράτεια

Από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου (10 π.μ. έως 10 μ.μ.) θα λειτουργεί στη Ν. Καλλικράτεια Υπαίθρια Πασχαλινή Αγορά. Στις 27/4 και ώρα 19.00 θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το εφηβικό τμήμα του Π.Σ. Ν. Καλλικράτειας.

Νέα διευκρινιστική εγκύκλιος με οδηγίες για την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων

Νέα διευκρινιστική εγκύκλιος με οδηγίες για την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων από δήμους και πολίτες ακινήτων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του, εξέδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Συγκεκριμένα η εγκύκλιος αναφέρει:

Περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (ΠΛΗΜΜΥΡΑ και ΧΑΛΑΖΙ) ΣΤΙΣ 20-21.04.2024 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ΄

Ενημερώνουμε τους δημότες μας, που έχουν υποστεί ζημιές από την πλημμύρα της 20-21ης Απριλίου 2024, ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων αποζημίωσης είναι η 20η Μαίου 2024.
Οι αιτήσεις αφορούν αποκλειστικά, επιχειρήσεις και κύριες κατοικίες.
Οι αιτήσεις πρέπει να είναι ατομικές για κάθε έναν δημότη (ξεχωριστά). Θα επισυνάπτονται μαζί με τις αιτήσεις φωτογραφικό υλικό και έντυπο Ε1 της εφορίας.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Νέων Μουδανιών.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διακοπή υδροδότησης

Διακοπή υδροδότησης έως τις 12 το μεσημέρι, από την οδό Βιθυνίας μέχρι και Αγνώστου Στρατιώτη (Ελαιώνας) στα Ν. Μουδανιά, για αποκατάσταση βλάβης.

Σύσκεψη για τις αποζημιώσεις των καλλιεργειών από τη χαλαζόπτωση

Διευρυμένη σύσκεψη με θέμα τις αποζημιώσεις των καλλιεργειών που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της 20ης Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Ν. Μουδανιών. Συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς, ο βουλευτής του νομού μας Ιωάννης Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος & Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, η διευθύντρια του ΕΛΓΑ Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λαχουρά, η Επόπτρια οικονομικών ενισχύσεων – ΕΛΓΑ-ΚΟΕ Αργαλαβίνη Ιφιγένεια, η Τμηματάρχης εκτιμήσεων – ΕΛΓΑ Ελισάβετ Τασούλη, η επόπτρια του ΕΛΓΑ Βανίδη Βασιλική, ο Γεωπόνος –ΔΑΟΚ Κατσαμάκας Σπύρος, εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών,  αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ανταποκριτές του ΕΛΓΑ. Η διευθύντρια του ΕΛΓΑ Θεσσαλονίκης κα Λαχουρά αρχικά ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν μεγάλες ζημίες στις αγροτικές παραγωγές και για αυτό δίνουν άμεσα έγκριση στα αιτήματα των ανταποκριτών για αναγγελία των ζημιών.

Περισσότερα

Μετάβαση στο περιεχόμενο