Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

«Γίνε Specialistas»

Στα 1.000μ. για παιδιά Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης
Στα 6.000μ. για παιδιά από 12-112 ετών

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas» και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε. Γιατί Specialistas γίνεσαι όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του «μαζί». Γινόμαστε όλοι καλύτεροι όταν:
Συμβαδίζουμε στη ζωή
Συντρέχουμε στις δυσκολίες
Συμμετέχουμε στους αγώνες

Ο Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ:

2.2. Αγώνας Δρόμου 1000μ. Μαθητών Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξης :Ώρα Εκκίνησης: 11.00 π.μ..
Αφετηρία:Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών
Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών
Συνοπτικά:Η διαδρομή των 1.000μ. ακολουθεί τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης- Γεωρ. Παπανδρέου – Καζαντζάκη –Καρυωτάκη – Αγ. Γεωργίου.

2.1. Αγώνας Δρόμου στα 6000μ.: Ώρα Εκκίνησης: 11.30 π.μ.
Αφετηρία: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών
Τερματισμός:Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών
Συνοπτικά:Η διαδρομή των 6.000μ. ακολουθεί τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης- Γεωργ. Παπανδρέου- Καζαντζάκη- Λεωφόρου Ελευθερίας- Επαρχιακή οδός Ν. Μουδανιών/Παραλία Πορταριάς (Καφέ-Μπαρ Concha)- Αγίου Γεωργίου (παραλιακή).

 

 

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου των 6000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το 12ο έτος της ηλικίας του συμμετέχοντα. Στον αγώνα δρόμου των 1000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης.
Βαδίζοντες επιτρέπεται ΜΟΝΟ στα 6000μ.

Ο καθένας συμμετέχει στον Αγώνα με απόλυτη προσωπική του ευθύνη. Δηλώνει επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση συμμετοχής είναι απολύτως αληθή και αποδέχεται όλους τους ανωτέρω όρους συμμετοχής. (Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία από τον γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής συνοδεύεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από Υπεύθυνη Δήλωση συγκατάθεσης του γονέα).

4. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές των:
– 6000μ. (3 άντρες- 3 γυναίκες)

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

5.1 Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ατομικές και οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου στα 6000μ. όπως και οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1000μ. Δημοτικών Σχολείων θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.

5.2 Τρόποι Εγγραφής
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
1. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο mail:
2. Αυτοπροσώπως στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (πάνω από τα ΚΕΠ Ν. Μουδανιών):
Δευτέρα- Παρασκευή 08:00- 14:00 μ.μ.

5.3 Είδη Εγγραφής
– Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

– Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να συμμετέχει και ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος για την παραλαβή του εξοπλισμού με την επίδειξη αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής και για την προσκόμιση υπεύθυνων δηλώσεων συγκατάθεσης των γονέων σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται:
Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο, νερό, ιατρικές πρώτες βοήθειες.

6. ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 1000μ. για μαθητές Δημοτικού είναι δωρεάν.
Το αντίτιμο συνδρομής συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 6000μ. είναι 7 ευρώ ανά άτομο, τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές εγγραφές.
Οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου γίνονται συνδιοργανωτές σε μια γιορτή για όλους, με στόχο την προσφορά σε κάθε παιδί του Δήμου μας, με ή χωρίς αναπηρία. Μέρος των εσόδων που θα διατεθεί για την αγορά αθλητικού υλικού ίδιας αξίας στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.

7. Τρόποι Πληρωμής

– Πληρωμή αυτοπροσώπως στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (πάνω από τα ΚΕΠ Ν. Μουδανιών):
Δευτέρα- Παρασκευή 08:00- 14:00 μ.μ.
– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
IBAN: GR6901104210000042149104863 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)
Όνομα δικαιούχου: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΑ)

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συνδρομής έως τη λήξη της επίσημης προθεσμίας των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας (Δεν είναι δυνατή η επιστροφή τραπεζικών καταθέσεων). .

8. ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Οι συμμετέχοντες μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του Αγώνα, στην Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών. Σημειώνεται ότι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της Εκκίνησης μισή ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα.

9. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες δρομείς να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο. Δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Σταθμοί ιατρικής υποστήριξης θα υπάρχουν στην αφετηρία-τερματισμό, καθώς και στο μέσο περίπου της διαδρομής.

10. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Στους αγώνες της διοργάνωσης μπορούν να συμμετάσχουν μόνο εγκύρως και εγκαίρως εγγεγραμμένοι δρομείς.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Μόνο σε περίπτωση έντονων καιρικών συνθηκών ή άλλου σημαντικού γεγονότος, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.
Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη σελίδα του «Γίνε Specialistas» στο Facebook, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας,
Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων μέσω του τρίτου προσώπου. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα εγγυάται ότι δεν θα συλλέγει, καταχωρεί, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, αναπαράγει, διαβιβάζει, διαδίδει και εν γένει επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Προσωπικά Δεδομένα σε οποιαδήποτε μορφή, πέραν από αυτή που είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, σύμφωνα με τους όρους της κύριας σύμβασης όπως ισχύει.
Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη φωτογράφησή τους κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση, ή άλλης μορφής οπτικής καταγραφής του γεγονότος από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των συμμετεχόντων αναρτώνται στην σελίδα του «Γίνε Specialistas» στο Facebook, είναι ορατές από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο και παραμένουν ως τέτοιες χωρίς χρονικό περιορισμό.
Η εγγραφή σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο με τρόπους που θα υποδειχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή.
Οι αριθμοί συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά στον χώρο, τις ημέρες και ώρες που θα υποδειχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.
Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από αυτόν.
Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμία περίπτωση.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Οργανωτική Επιτροπή καθ’ όλη τη διάρκεια που προηγείται του αγώνα.

11. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ: 23733 50107
EMAIL: opa@nea-propontida.gr
FACEBOOK: Γίνε Specialistas, Δήμος Νέας Προποντίδας
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: – Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ν. Προποντίδας
– Δήμος Ν. Προποντίδας

Μετάβαση στο περιεχόμενο