Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ

«Κατασκευή δικτύων πόσιμου νερού Δήμου Νέας Προποντίδας»

εκτιμώμενης αξίας 9.990.000,00 Ευρώ

CPV: 45231300-8

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Κατασκευή δικτύων πόσιμου νερού Δήμου Νέας Προποντίδας»

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι το σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση υφιστάμενων και την κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης, οι οποίοι εξυπηρετούν τις ανάγκες ύδρευσης οικισμών του Δήμου Νέας Προποντίδας (δίκτυα διανομής – εσωτερικά – και δίκτυα μεταφοράς – εξωτερικά – ύδατος).

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να γίνουν εργασίες κατασκευής και αντικατάστασης αγωγών στις Κοινότητες Αγ. Παύλου (οικισμός Ν. Ηράκλειας), Λακκώματος, Ν. Γωνιάς και Ν. Συλλάτων της Δ.Ε. Καλλικράτειας, στις Κοινότητες Ελαιοχωρίων, Πετραλώνων, Κρήνης, Ν. Τενέδου και Πλαγίων της Δ.Ε. Τρίγλιας και στις Κοινότητες Φλογητών, Σημάντρων, Πορταριάς, Αγ. Μάμαντος και Ποτίδαιας της Δ.Ε. Μουδανιών.

Για τις ανάγκες του έργου προβλέπεται η κατασκευή υπόγειου αντλιοστασίου (booster) καθώς και οικίσκου Η/Ζ στον οικισμό των Ν. Πλαγίων.

Οι αγωγοί εγκιβωτίζονται με άμμο ορυχείου ή χειμάρρου. Η πρώτη στρώση πάχους 0,15m τοποθετείται κάτω από τον αγωγό μέχρι τον πυθμένα του ορύγματος, ενώ η επόμενη στρώση τοποθετείται πάνω από τον αγωγό και για πάχος 0,30m. Η επανεπίχωση του ορύγματος θα πραγματοποιείται με θραυστό υλικό (ΠΤΠ Ο-150). Επίσης προβλέπεται η στήριξη και αγκύρωση ειδικών τεμαχίων (ταυ, γωνίες κλπ) των αγωγών με οπλισμένο σκυρόδεμα. Επίσης σώματα αγκύρωσης τοποθετούνται κατά μήκος των αγωγών με έντονες μηκοτομικές κλίσεις.

Επιπλέον και κατά μήκος των δικτύων στα μεν τοπικά χαμηλά σημεία διέλευσης του αγωγού θα κατασκευασθούν φρεάτια καθαρισμού του δικτύου με διατάξεις καθαρισμού ενώ στα ψηλά σημεία φρεάτια εξαερισμού με βαλβίδες εξαερισμού

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 9.990.000,00 €.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζεται στο άρθρο 18 της αναλυτικής διακήρυξης, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος «ΕΣΗΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ» και υπογράφονται, τουλάχιστον, με προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή, η οποία υποστηρίζεται από αναγνωρισμένο (εγκεκριμένο) πιστοποιητικό, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 37 του ν. 4412/2016.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 22/09/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 26/09/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00π.μ.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr. Στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής αναρτάται σχετική ενημέρωση με αναφορά στον συστημικό αριθμό διαγωνισμού και διασύνδεση στον ανωτέρω ψηφιακό χώρο του «ΕΣΗΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ».

Κάθε είδους επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του «ΟΠΣ- Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ».

Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την 12/09/2022 η αναθέτουσα αρχή παρέχει σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα της σύμβασης, το αργότερο στις 16/09/2022.

Για να κατεβάσετε  τα έγγραφα της διακηρύξεις πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο