Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ΣΔΕ Νέας Προποντίδας: Αποφοίτηση εκπαιδευόμενων

Μετά από δύο χρονιές με εξ αποστάσεως μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ν. Προποντίδας επέστρεψαν φέτος στα θρανία και κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους. 30 απόφοιτοι του ΣΔΕ Ν. Προποντίδας απέκτησαν τίτλο ισότιμο του απολυτηρίου Γυμνασίου.
Στις 30/6/22 ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης στην αίθουσα τελετών του 2ου Γυμνασίου Ν.Μουδανιών. Εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ν.Προποντίδας με συγκίνηση παρέλαβαν την το πολυπόθητο για αυτούς απολυτήριο συνοδευόμενο με ένα αναμνηστικό δώρο για την όλη τους προσπάθεια.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κα Δέσποινα Ραμανδάνη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας.
Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης και μέσα σε κλίμα συγκίνησης παλιοί και νέοι εκπαιδευόμενοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους από τα δυο χρόνια φοίτησής τους στο ΣΔΕ.
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η σύμβουλος ψυχολόγος του σχολείου κυρία Άννα Καραθανάση, η οποία με όμορφο και συγκινητικό τρόπο μοιράστηκε με όλους τους παρευρισκόμενους την εμπειρία της και τις εντυπώσεις της που της άφησε τόσο η επικοινωνία της με τους εκπαιδευόμενους όσο και η εργασία της στο ΣΔΕ Ν. Προποντίδας.
Τέλος, παρουσιάστηκαν οι δράσεις του σχολείου καθώς και τα σχέδια δράσης (Προτζεκτ) που υλοποιήθηκαν την φετινή χρονιά.
Πολλά συγχαρητήρια
αξίζουν στους φετινούς αποφοίτους οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε δύσκολες συνθήκες να προσαρμοστούν και ανταπεξέλθουν με πολύ κόπο αλλά επιτυχώς στις νέες συνθήκες. Οι συνθήκες αυτές όμως , δεν στέρησαν στο ελάχιστο την αγάπη τους για τη μάθηση με αποτέλεσμα και φέτος ένα μεγάλο ποσοστό των αποφοιτησάντων να συνεχίσουν στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης κάτι που γεμίζει σε όλους μας με μεγάλη χαρά. Συγχαρητήρια
αξίζουν παράλληλα και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΣΔΕ Ν.Προποντίδας το οποίο κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες στηρίζοντας ηθικά και ουσιαστικά την μάθηση των ενήλικων εκπαιδευομένων μας. Από την πρώτη χρονιά ίδρυσης της λειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ν. Προποντίδας, κατά το σχολικό έτος 2018-2019 έδωσε ήδη 82 τίτλους σπουδών και χαιρόμαστε ειλικρινά για αυτό.
Από την Δ.νση του ΣΔΕ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο