Άρθρα

Οδοποιία αγροτικής οδού από Τ.Κ. Σωζόπολης έως Δ.Κ. Τρίγλιας

Στα πλαίσια του Προγράμματος Φιλόδημος, ο Δήμος Νέας Προποντίδας υπέβαλε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Ν. Προποντίδας», η οποία εντάχθηκε και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το υποέργο: «Οδοποιία αγροτικής οδού από Τ.Κ. Σωζόπολης έως Δ.Κ. Τρίγλιας», συνολικής δημόσιας δαπάνης του συγκεκριμένου υποέργου 1.070.000,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό - βελτίωση της διανοιγμένης χωμάτινης οδού που συνδέει τους οικισμούς Σωζόπολης - Ν. Τρίγλιας. Βασική αρχή σχεδιασμού αποτελεί η διατήρηση της υφιστάμενης γεωμετρίας της χάραξης. Επιπλέον προβλέπεται η σήμανση της οδού, η οποία περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:

- Κατακόρυφη Σήμανση (πινακίδες σταθερού περιεχομένου).

- Οριζόντια Σήμανση (διαγραμμίσεις).

Επισημαίνεται ότι την παρούσα χρονική περίοδο, έχει ήδη διεξαχθεί η διενέργεια διαγωνισμού και αναμένεται η σύναψη της σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Οδοποιία αγροτικής οδού από Τ.Κ. Σωζόπολης έως Δ.Κ. Τρίγλιας».

Παρατίθεται εικόνα στην οποία φαίνεται η γενική διάταξη του έργου.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

soz-trig_1

Οδοποιία αγροτικών οδών Τ.Κ. Λακκώματος

Στα πλαίσια του Προγράμματος Φιλόδημος, ο Δήμος Νέας Προποντίδας υπέβαλε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Ν. Προποντίδας», η οποία εντάχθηκε και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το υποέργο: «Οδοποιία αγροτικών οδών Τ.Κ. Λακκώματος», συνολικής δημόσιας δαπάνης του συγκεκριμένου υποέργου 1.661.550,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό - βελτίωση των διανοιγμένων χωμάτινων οδών της Τ.Κ. Λακκώματος. Βασική αρχή σχεδιασμού αποτελεί η διατήρηση της υφιστάμενης γεωμετρίας της χάραξης. Επιπλέον προβλέπεται η σήμανση της οδού, η οποία περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:

- Κατακόρυφη Σήμανση (πινακίδες σταθερού περιεχομένου).

- Οριζόντια Σήμανση (διαγραμμίσεις).

Επισημαίνεται ότι την παρούσα χρονική περίοδο, έχει ήδη διεξαχθεί η διενέργεια διαγωνισμού και αναμένεται η σύναψη της σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Οδοποιία αγροτικών οδών Τ.Κ. Λακκώματος».

Παρατίθεται εικόνα στην οποία φαίνεται η γενική διάταξη του έργου.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

lakodop_1

Εξέλιξη εργασιών του έργου “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών οικισμών Δ.Ε Τρίγλιας”, στον οικισμό της Ν.Τρίγλιας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε Τρίγλιας». Το έργο αφορά το αστικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε Τρίγλιας και ειδικότερα εργασίες εντός των οικισμών Νέας Τρίγλιας, Κρήνης, Πετραλώνων, Ν.Πλαγίων, Ελαιοχωρίων και Ν.Τενέδου.

Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού και αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στον οικισμό της  Ν.Τρίγλιας.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

eot2/5_1 eot2/5_2 eot2/5_3 eot2/5_4 eot2/5_5 eot2/5_6 eot2/5_7 eot2/5_8 trigeot_1 trigeot_2 trigeot_3

Εξέλιξη εργασιών του έργου “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε. Ν.Καλλικράτειας” στην Τ.Κ. Σωζόπολης

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε. Ν.Καλλικράτειας». Το έργο αφορά το αστικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε Καλλικράτειας των οικισμών Νέας Καλλικράτειας, Σωζόπολης, Βεργιάς, Νέας Ηράκλειας, Λακκώματος, Αγίου Παύλου, Νέας Γωνιάς, Νέων Σιλάτων.

Συγκεκριμένα στον οικισμό της Σωζόπολης ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι εργασίες οδοφωτισμού  του παραλιακού μετώπου. Ενώ το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής κρασπέδων, πλακόστρωσης και ασφαλτικών. 

 Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

sozopolifota_1 sozopolifota_2 sozopolifota_3

Εξέλιξη εργασιών του έργου “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών οικισμών Δ.Ε Τρίγλιας”, στον οικισμό Ν.Πλαγίων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε Τρίγλιας». Το έργο αφορά το αστικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε Τρίγλιας και ειδικότερα εργασίες εντός των οικισμών Νέας Τρίγλιας, Κρήνης, Πετραλώνων, Ν.Πλαγίων, Ελαιοχωρίων και Ν.Τενέδου.

Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον οικισμό των Ν.Πλαγίων και ηλεκτροφωτισμού στο παραλιακό μέτωπο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί φύτευση δέντρων και εργασίες συντήρησης στις ντουζιέρες της παραλίας.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

eotplagia_1 eotplagia_2 eotplagia_3 eotplagia_4 eotplagia_5 eotplagia_6 eotplagia_7 eotplagia_8 eotplagia_9

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας τίμησε τον κ. Ζουγλή Γεώργιο

Ο Δήμος Ν.Προποντίδας τίμησε τον κ. Ζουγλή Γεώργιο για την πολύχρονη προσφορά του στα χορωδιακά και πολιτιστικά δρώμενα στο Δήμο Ν.Προποντίδας και του απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με τίτλο “Γολγοθάς κάτω από το Σταυρό”, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ύμνοι της Μ.Εβδομάδας και Βυζαντινές Μελωδίες από την 35μελή μεικτή χορωδία “Ο Αγιος Γεώργιος” από την διεύθυνση του κ.Ζουγλή Γεωργίου, σε συνδιοργάνωση της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών “Η Πλεύση”.

Η εκδήλωση επίσης είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για να προσφερθούν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν και διοργάνωσαν την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

zouglos_1 zouglos_2 zouglos_3 zouglos_4 zouglos_5 zouglos_6 zouglos_7 zouglos_8 zouglos_9 zouglos_10 zouglos_11 zouglos_12

Συγχαρητήρια στον Αναστάσιο Αιβαλιώτη από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, συνεχάρη στο γραφείο του στο Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά, τον Αναστάσιο Αιβαλιώτη για τη 2η θέση για το Robot Design και την 5η θέση στη Γενική Κατάταξη στον τελικό του First Lego League Ελλάδας με την Ομάδα Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Robotics Academy Team. Η ομάδα πήρε το εισιτήριο και θα συμμετέχει στους Ανοιχτούς Τελικούς στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στα τέλη Μαΐου. 

Οι κυριότερες διακρίσεις για τον Αναστάσιο Αιβαλιώτη είναι: 

-2017 συμμετοχή και 1ο βραβείο CORE VALUES στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτική FLL GREECE 2017 υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας

-2018 2η θέση και βραβείο CORE VALUES στα προημιτελικά διαγωνισμού ρομποτικής FLL GREECE υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας -2018 4η θέση και βραβείο πρώτου μηχανικού design robot (με τον ίδιο στη θέση του μηχανικού) και πρόκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην Ουγγαρία

-2018 βράβευση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία

-2018 βράβευση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την συμμετοχή και θέση που κατέλαβε η ROBOTICS ACADEMY TEAM (RAT) στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL HYDRO DYNAMICS 2018 στο Debrecen της Ουγγαρίας

Του αξίζουν συγχαρητήρια και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

aivaliotis_1 aivaliotis_2 aivaliotis_3

Η Υπηρεσία Πρασίνου πραγματοποιεί εργασίες κοπής χόρτων σε όλο το Δήμο

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Νέας Προποντίδας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς το κόψιμο των χόρτων και τον καθαρισμό όλων των κοινόχρηστων χώρων στον ευρύτερο Δήμο. 

Φροντίζουμε όλοι για την καθαριότητα του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

xorta23-04_1 xorta23-04_2 xorta23-04_3 xorta23-04_4 xorta23-04_5

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα