Σας ευχαριστούμε!!

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, οι οποίοι καθημερινά ενισχύουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα καλάθια που έχει τοποθετήσει ο Δήμος στο Super Market "Μασούτης", για την ενίσχυση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Προποντίδας.  αποδεικνύοντας έτσι την γενναιοδωρία, την ευαισθησία και την ανθρωπιά προς το συνάνθρωπο τους που το έχει ανάγκη.

Η εναπόθεση έστω κι ενός προϊόντος (τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και υγιεινής κτλ.), είναι εξαιρετικά σημαντική για να συνεχίσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας αδιάσπαστα το έργο της. 

Ακόμη, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία "Μασούτης" για την σημαντική αυτή συνεργασία, την συμβολή και τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση.

Τα προϊόντα θα διατεθούν στους δικαιούχους της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», καλύπτοντας έτσι κάποιες από τις πρωτογενείς ανάγκες των δικαιούχων του προγράμματος.

Τέλος, επιχειρήσεις/ υπηρεσίες, που επιθυμούν να τοποθετήσουν ειδικά καλάθια για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μπορούν να επικοινωνήσουν  μαζί τους στα τηλέφωνα: 2373350280,  2373350281, 2373350266.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

dnmlkn_1 dnmlkn_2

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα