Δελτία Τύπου

Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Σύμφωνα με το από 14/1/2021 Έκτακτο Δελτίο Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Μακεδονία προβλέπεται :

Για σήμερα Πέμπτη 14/1/2021: 

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά. Από τις βραδινές ώρες θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από 300 μέτρα) και οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά από τις βραδινές ώρες, οπότε θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6, και πρόσκαιρα τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Παρασκευή 15/1/2021:

Καιρός: Νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Τη νύχτα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα