Δελτία Τύπου

Έναρξη υποβολής αίτησης συμμετοχής στο δωρεάν πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2017-2018 για τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ - ΜΕΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι σήμερα Τετάρτη 24-05-2017 ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή  της αίτησης συμμετοχής στο δωρεάν πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2017-2018 για τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας. Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης  θα γίνεται μέχρι 09-06-2017.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα μπορούν να ενημερωθούν για την αίτηση και να τους παρασχεθεί η απαραίτητη συνδρομή στα κατά τόπους ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ κατά τις ώρες λειτουργίας των δομών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

 • Για το ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών: 14:00μμ - 22:00μμ (τηλ.επικ.2373022748)
 • Για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν.Καλλικράτειας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Καλλικράτειας: 14:00μμ - 22:00μμ ( τηλ.επικ.2399021327)
 • Για το ΚΔΑΠ Ν.Τρίγλιας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Τρίγλιας: 14:00μμ – 22:00μμ (τηλ.επικ.2373051110)
 • Για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς στο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς: 12:30μμ - 20:30μμ (τηλ.επικ.2373021903)
 • Για το ΚΔΑΠ Ν.Καλλικράτειας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Καλλικράτειας: 13:15μμ - 21:15μμ (τηλ.επικ.2399023987)


Συνημμένα αρχεία προς διευκόλυνσης σας είναι:
α) Ανακοίνωση προς αιτούσες/αιτούντες της δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2017-2018.
β) Αίτηση συμμετοχής - Υπεύθυνη Δήλωση. (δείγμα)
     

Ο Δήμαρχος                                                           

Εμμανουήλ Καρράς                                             

Διανομή προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας στις 9 και 10 Μαΐου 2017 προχώρησε στη διανομή προϊόντων Βασικών Υλικών Συνδρομής (ΒΥΣ), στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους). Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι παρέλαβαν είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικά.

 Η διανομή πραγματοποιήθηκε ανά Δημοτική Ενότητα και διατέθηκαν προϊόντα σε 666 δικαιούχους του προγράμματος του Δήμου Ν. Προποντίδας.

 Μετά την παρέλευση 3ων ημερών τα προϊόντα, αποσύρθηκαν και διατέθηκαν σε δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

    

Ο Δήμαρχος                                                           

Εμμανουήλ Καρράς     

teva_mai_2017_1 teva_mai_2017_2 teva_mai_2017_3 teva_mai_2017_4                                 

Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού  5.600.000€.
Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό καθώς περιλαμβάνει και εργασίες στην περιοχή του Ελαιώνα δίνοντας έτσι λύση στα χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού. Συνολικά το έργο  περιλαμβάνει:
-Τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την ασφαλτόστρωση όλων των δημοτικών οδών εντός του οικισμού, που στην παρούσα φάση είναι χωματόδρομοι.
-Την αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων της περιοχής «Ελαιώνας» του οικισμού και
-Την ολοκλήρωση της ανάπλασης της οδού Τζαβούρα στο κέντρο του οικισμού.
Κατά προτεραιότητα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στο 2ο Γυμνάσιο, με την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων και κατόπιν την ασφαλτόστρωσή του. Επίσης δόθηκε σε κυκλοφορία η λεωφόρος Ελευθερίας μετά την ανακατασκευή της οδοποιίας στο ρεύμα ανόδου της οδού  με τις εργασίες διαγράμμισης μόνο να υπολείπονται.
Σε φάση κατασκευής οδοστρωσίας βρίσκονται επίσης οι δρόμοι του οικισμού “Ελαιώνες” ενώ έχει κατασκευαστεί η ανοικτή αντιπλημμυρική τάφρος. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής σωληνωτών δικτύων αποχέτευσης ομβρίων στην περιοχή, σύμφωνα με τη μελέτη και τις ιδιαιτερότητες των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Τέλος ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλακόστρωσης στο δρόμο που διέρχεται από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών και εκκρεμεί η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στο δρόμο αυτό.

 Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς

es_odop_moud_maio_1 es_odop_moud_maio_2 es_odop_moud_maio_3 es_odop_moud_maio_4 es_odop_moud_maio_5 es_odop_moud_maio_6 es_odop_moud_maio_7 es_odop_moud_maio_8 es_odop_moud_maio_9 es_odop_moud_maio_10 es_odop_moud_maio_11 es_odop_moud_maio_12 es_odop_moud_maio_13 es_odop_moud_maio_14 es_odop_moud_maio_15 es_odop_moud_maio_16 es_odop_moud_maio_17

Ετήσια εκδήλωση Ενόργανης Γυμναστικής 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια αθλητική εκδήλωση της Ενόργανης Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017.
Οι μικρές μας ενοργανίστριες που εκτέλεσαν με εξαιρετικό τρόπο τα προγράμματα των ασκήσεων τους ενθουσίασαν γονείς και ευρύτερο κοινό. Η ενόργανη γυμναστική που συμβάλλει στην αρμονική ανάπτυξη τόσο του σώματος όσο και της ψυχής των παιδιών μας, αποτελεί αναμφισβήτητα προτεραιότητα της κοινωνικής πολιτικής του Τμήματος  Αθλητισμού του Οργανισμού και του Δήμου μας.
Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες των τμημάτων της Ενόργανης, στη γυμνάστρια κ. Ζωή Μπουζούδη και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
     

                           Ο Δήμαρχος                                                             Ο Πρόεδρος

                     Εμμανουήλ Καρράς                                                Εμμανουήλ Μπέης

enorg_2017_1 enorg_2017_2 enorg_2017_3 enorg_2017_4 enorg_2017_5 enorg_2017_6 enorg_2017_7 enorg_2017_8 enorg_2017_9 enorg_2017_10 enorg_2017_11 enorg_2017_12

Αποτίμηση Εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών στο Δήμο Ν. Προποντίδας στις 8 Μαΐου 2017

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Νέας Προποντίδας με το πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 13ος δωρεάν εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών. 
Συνολικά εμβολιάστηκαν 17 παιδιά με 23 πολυδύναμα εμβόλια που τα προστατεύουν από 46 ασθένειες.
Τα συγκεκριμένα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στον επόμενο εμβολιασμό μαζί με παιδιά που θα έρθουν για επαναληπτικές δόσεις και όσα καινούρια παιδιά δηλώσουν συμμετοχή, τα οποία δεν έχουν καμία πρόσβαση σε κρατικό φορέα υγείας προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν τα εμβόλιά τους.
Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών στη κα. Γούτα Μαρία, στο τηλέφωνο 2373350057.
     

                           Ο Δήμαρχος                                                           

                     Εμμανουήλ Καρράς                                              

moud_emv_maios_2017_1 moud_emv_maios_2017_2 moud_emv_maios_2017_3 moud_emv_maios_2017_4

18 ακτές βραβευμένες με γαλάζια σημαία απέσπασε ο Δήμος Νέας Προποντίδας

Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νομός Χαλκιδικής, με 71 ακτές με "Γαλάζιες Σημαίες". Υπογραμμίζεται ότι 18 από τις 71 βραβευμένες ακτές ανήκουν στο Δήμο Νέας Προποντίδας.  Η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες με 486 συνολικά ακτές.
Η ετήσια αναγγελία των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών και μαρινών της χώρας μας από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.574 ακτές, 662 μαρίνες και 50 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχοντας ως βασική του  επιδίωξη την αναβάθμιση της εικόνας του και προτεραιότητά του το δημότη αλλά και τον τουρίστα κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των γαλάζιων σημαιών από 14 που ήταν πέρσι σε 18 με γαλάζιες σημαίες να απονέμονται   και σε ακτές της Ν.Ποτίδαιας, της Σωζόπολη, της Βεργιάς καθώς και της Ν.Ηράκλεια.

Δήμος Νέας Προποντίδας
1. Ελαιώνας/Ikos Oceania
2. Νέα Ποτίδαια/Portes Beach
3. Νέα Ποτίδαια-Ανατολικά Διώρυγας Τορωναίου
4. Σωζόπολη/Ναυτίλος
5. Σωζόπολη Κέντρο
6. Βεργιά
7. Γεωπονικά-Μυκονιάτικα
8. Νέα Καλλικράτεια
9. Νέα Ηράκλεια
10. Νέα Ηράκλεια-Σαχάρα
11. Άγιος Μάμας
12. Φλογητά
13. Πορταριά
14. Διονυσίου
15. Νέα Πλάγια
16. Νέα Τρίγλια
17. Νέα Ποτίδαια
18. Νέα Μουδανιά

 Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς

gal_simaia_2016_5 gal_simaia_2016_6

"ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ" των δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας

Αγαπητοί Γονείς,
Ο Δήμος Ν.Προποντίδας σας ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"  των δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας θα συνεχιστεί και για την περίοδο 2017-2018. Η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ αναμένεται στα μέσα Μαΐου, οπότε και θα γνωστοποιηθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής (www.eetaa.gr).
Δικαιούχοι του προγράμματος για δωρεάν φοίτηση είναι οι γονείς που θα επιλεγούν από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ" περιόδου 2017-2018 των δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Προκειμένου να σας ενημερώσουμε εγκαίρως και να σας παράσχουμε τη συνδρομή μας στη υποβολή των σχετικών αιτήσεων, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την κάτωθι αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (Θα ενημερωθείτε με μήνυμα sms στο κινητό σας).
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας (οπωσδήποτε: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο σταθερό και κινητό, αριθμό παιδιών) και επιστρέψτε την παρούσα επιστολή στον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜΕΑ που σας ενδιαφέρει.
Ονοματεπώνυμο Γονέα ή Κηδεμόνα: .................................
Αριθμό και ηλικία παιδιών: ..........................................
Σχολείο φοίτησης: .......................................
Τόπος κατοικίας: ..........................................
αρ. τηλεφώνου: σταθερό ........................................., κινητό: .........................
email: .....................................................................(εάν υπάρχει, θα βοηθούσε πολύ).
Ενδιαφέρομαι να υποβάλω αίτηση για δωρεάν φοίτηση του/των παιδιού/ιών μου στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ" περιόδου 2017-2018 των δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ν. Προποντίδας. 
Υπογραφή

Παράλληλα, δραττόμεθα της ευκαιρίας να σας ενημερώσουμε ότι παρέχεται η δυνατότητα και σε μαθητές που δεν θα επιλεγούν από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για δωρεάν φοίτηση, να συμμετέχουν στις ανωτέρω δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας, καταβάλλοντας αντίτιμο διδάκτρων, σύμφωνα με την υπ' αρ. 1156/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου(περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους ΚΔΑΠ).
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή να αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στις  ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜΕΑ:
ΚΔΑΠ Ν.Καλλικράτειας  τηλ. 2399023987 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν.Καλλικράτειας τηλ. 2399021327 emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΔΑΠ Ν.Tρίγλιας τηλ. 2373051110 emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών τηλ. 2373022748 emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς τηλ. 2373021903 emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Εξέλιξη εργασιών του έργου: “ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ”
 2. Εξέλιξη εργασιών του έργου: “Κατασκευή έργων συλλογής μεταφοράς λυμάτων Τ.Κ. Ν.Πλαγίων”
 3. ΥΓΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ_14 ΜΑΙΟΥ_ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
 4. ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Α.Σ. '' ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ'' ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
 5. Άλλη μια διάκριση για τη χορωδία και την ορχήστρα του Γυμνασίου Ν.Καλλικράτειας
 6. Διανομή Βασικών Υλικών Συνδρομής σε ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους) στο Δήμο Ν. Προποντίδας
 7. Έργα οδοποιίας περιοχής επέκτασης παραλίας Διονυσίου
 8. Δευτέρα, 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 13ος δωρεάν Εμβολιασμός Ανασφάλιστων Παιδιών στο Δήμο Ν. Προποντίδας
 9. 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών ‘Ελεγεία - Νέα Προποντίδα’ Δήμου Ν. Προποντίδας
 10. Ενημερωτική παρέμβαση ΄΄Η Οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων΄΄ στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Visit Nea Propontida

Φεστιβάλ Θάλασσας 2016

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

"Καλώς ανταμωθήκαμε ..."

Φεστιβάλ Πλατείας 2015

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Greek Summer

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα