Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του, ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με απώτερο στόχο πάντα την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οι διανομές γίνονται, μηνιαίως. 

Στις 31 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων, κατά την οποία παρέλαβαν οι 118 δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα εξής: Ρύζι 2kg, φασόλια μέτρια 1kg, φακές ψιλές 1kg, κονσέρβα ψαριού, ρεβύθια, κριθαράκι 500gr, σπαγγέτι (2τμχ).

Τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και οι οδηγίες προφύλαξης από το νέο Κορωνοϊό Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2373024524, 2373350266.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ν. Προποντίδας έχει ενταχθεί στο Ε.Π. “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020” (Απόφαση ένταξης πράξης 6879/10.10.2016) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.   

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

pantopoleio_1 pantopoleio_2 pantopoleio_3

 

Αναβολή του 2ου Αγώνα Δρόμου “Γίνε Specialistas”

Μετά τη λήψη νέων προληπτικών μέτρων και τη σύσταση του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συγκεντρώσεων κόσμου σε αθλητικές ή άλλες εκδηλώσεις, προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία από την εξάπλωση του Κορονοϊού, αποφασίστηκε η αναβολή του 2ου Αγώνα Δρόμου “Γίνε Specialistas”, που ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαρτίου 2020. Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα και όλα τα τεχνικά ζητήματα, που αφορούν στη διοργάνωση.
Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς
 

 

Ακύρωση Ενημερωτικών Ομιλιών

Οι δύο προγραμματισμένες για σήμερα εκδηλώσεις με θέμα “Κάνε Κλικ στη Ζωή” στη Νέα Τρίγλια και στα Ν. Μουδανιά ακυρώνονται. Μετά την επιβολή νέων πρόσθετων μέτρων χθες με Κοινή Υπουργική Απόφαση (τ. Β', 726/8-3-2020), που στόχο έχουν κυρίως την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από πιθανή εξάπλωση του κορονοϊού, αποφασίστηκε η ακύρωση των δύο εκδηλώσεων που απευθύνονταν -κατά κύριο- σε ηλικιωμένους.
Ωστόσο, επειδή πρόκειται για μία σημαντική δράση, θα δοθούν αιτήσεις και οδηγίες σε όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων και των ΚΑΠΗ, ώστε όποιος επιθυμεί να συμπληρώσει τη αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα να απευθύνεται σε αυτούς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2373350233.
Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς
  krsnmrml_1

Παράταση Δηλώσεων Συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου "Γίνε Specialistas"

Λόγω του μεγάλου όγκου εγγραφών αλλά και κατόπιν αιτήματος πολλών ομάδων, η κατάθεση ατομικών και ομαδικών αιτήσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου "Γίνε Specialistas" παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

gonsdrmb_1

Ημερίδα Eνημέρωσης και Eυαισθητοποίησης Eθελοντών Aιμοδοτών και Eθελοντών Mυελού των Oστών

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης εθελοντών αιμοδοτών και εθελοντών μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών από το Δήμο Ν. Προποντίδας, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, το ΚΕΠ Υγείας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ν. Προποντίδας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

- Αντώνης Ιατρόπουλος: Επίσημος συνεργάτης του Συλλόγου ΄΄Όραμα Ελπίδας΄΄

-Χριστοφορίδου Ευγενία: Επιμελήτρια Α΄Γενικής Ιατρικής Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών . 

- Παναγιώτης Καλύβας: Επισκέπτης Υγείας Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών 

Στην εκδήλωση αναδείχτηκε  η αξία της αιμοδοσίας ως κορυφαία μορφή εθελοντισμού και τα οφέλη αυτής για τον ίδιο τον αιμοδότη και την κοινωνία. Εκπρόσωπος της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, ενημέρωσε σχετικά με τη σημασία της ύπαρξης εθελοντών δοτών και τη μεταμόσχευση μυελού των οστών που χρειάζεται ένας συνάνθρωπός μας. 

Ενημερώνουμε, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 από 09:30 έως 13:00 στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, θα λαμβάνονται και δείγματα εθελοντών μυελού των οστών. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

mielos ton oston_1 mielos ton oston_2 mielos ton oston_3 mielos ton oston_4 mielos ton oston_5 mielos ton oston_6 mielos ton oston_7 mielos ton oston_8 mielos ton oston_9 mielos ton oston_10 mielos ton oston_11

Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του, ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με απώτερο στόχο πάντα την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οι διανομές γίνονται, μηνιαίως. 

Στις 31 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διανομή, κατά την οποία παρέλαβαν οι 118 δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα εξής είδη: Γάλα εβαπορέ, Μακαρόνια σπαγγέτι ή κοφτά, ζάχαρη, ρύζι 2kg, φασόλια μέτρια 1kg, φακές ψιλές 1kg. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2373024524, 2373350266.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ν. Προποντίδας έχει ενταχθεί στο Ε.Π. “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020” (Απόφαση ένταξης πράξης 6879/10.10.2016) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.   

 Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

knnkpnplb_1 knnkpnplb_2

Πρόσκληση Συμμετοχής στον 2o Αγώνα Δρόμου Νέας Προποντίδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΝ 2o ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

specialistas_1

• Στα 1.000μ. για παιδιά Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης

• Στα 6.000μ. για παιδιά από 12-112 ετών

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas» και σας προσκαλούν να συμμετέχετε. Γιατί Specialistas γίνεσαι όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του «μαζί». Γινόμαστε όλοι καλύτεροι όταν:

 Συμβαδίζουμε στη ζωή

 Συντρέχουμε στις δυσκολίες

 Συμμετέχουμε στους αγώνες

1. Αγώνας Δρόμου στα 1.000 μ. για παιδιά Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων

Ώρα Εκκίνησης:11.00 π.μ..

Αφετηρία – Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών

Διαδρομή: Χρυσοστόμου Σμύρνης- Γεωρ. Παπανδρέου – Καζαντζάκη –Καρυωτάκη - Αγ. Γεωργίου.

2. Αγώνας Δρόμου στα 6.000μ. για παιδιά από 12 έως….112 ετών

Ώρα Εκκίνησης: 11.30 π.μ.

Αφετηρία – Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών

Διαδρομή: Χρυσοστόμου Σμύρνης- Γεωργ. Παπανδρέου- Καζαντζάκη- Λεωφόρου Ελευθερίας- Επαρχιακή οδός Ν. Μουδανιών/ Παραλία Πορταριάς (Καφέ-Μπαρ Concha)- Αγίου Γεωργίου (παραλιακή).

ΕΠΑΘΛΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΑ - ΔΩΡΑ Έπαθλα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές των 6.000μ. (3 άντρες- 3 γυναίκες). Σε όλους τους δρομείς, που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Στο τέλος της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής και θα ακολουθήσει κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι αυτομάτως με την εγγραφή τους. Τα δώρα είναι:

• Στα 1000μ. ένα ποδήλατο.

• Στα 6000μ. ένα tablet.

Οι γνωστοί youtubers PanosDent και Konstantina θα είναι μαζί μας, ενώ κάθε δρομέας κάτω των 18 ετών με την εγγραφή του, θα γίνει μέλος της PTD και θα αποκτήσει ένα βραχιολάκι της ομάδας σε ειδική έκδοση «Γίνε Specialistas 2020»! Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο, νερό, ιατρικές πρώτες βοήθειες. Μαζί μας «θα γίνει specialistas» και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του Ζοο Radio Μαργαρίτης Κεχαγιάς, ο οποίος με τις μουσικές επιλογές του θα δίνει τον ρυθμό στους συμμετέχοντες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα.

• Ομαδικές, οι οποίες απευθύνονται σε σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

• Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία από το γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής συνοδεύεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από Υπεύθυνη Δήλωση συγκατάθεσης του γονέα.

• Οι μαθητές Δημοτικού συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στον αγώνα δρόμου 1000 μέτρων.

• Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 6000 μέτρων, είναι 5 ευρώ. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί από το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας για την αγορά τριών απινιδωτών που θα τοποθετηθούν στα κλειστά γυμναστήρια των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Νέας Προποντίδας.

• Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Έντυπα δηλώσεων συμμετοχής θα διατίθενται στο Δημαρχείο Ν. Μουδανιών, στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέας Καλλικράτειας, στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέας Τρίγλιας και σε όλα τα ΚΕΠ (Ν. Μουδανιών, Ν. Τρίγλιας, Ν. Καλλικράτειας).

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο facebook: Γίνε Specialistas

 Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο fax: 23730 22772

 Αυτοπροσώπως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών: Δευτέρα 19:00-20:00 μ.μ. - Τετάρτη 19:00- 20:00 μ.μ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

- Πληρωμή αυτοπροσώπως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών: Δευτέρα 19:00-20:00 μ. μ. - Τετάρτη 19:00- 20:00 μ. μ.

- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHABANK: IBAN: GR85 0140 8150 8150 0200 2014 243 Όνομα δικαιούχου: «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών».

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συνδρομής έως τη λήξη της επίσημης προθεσμίας των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας

ΤΗΛ/FAX: 23730 22772

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΙΝΗΤΟ: 6934601004 μόνο κατά τις ώρες 18.30-20.30

FACEBOOK: Γίνε Specialistas, Δήμος Νέας Προποντίδας

 

ΑΙΤΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-SPECIALISTAS_FINAL

ΑΙΤΗΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ

Εκδήλωση με τον Νίκο Ζωιδάκη

zdks_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα