Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Νέων Μουδανιών αρωγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στα Νέα Μουδανιά, μέλη του οποίου συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου 2020.

Αμέσως μετά μέλη του συνδέσμου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μ. Καρρά ο οποίος, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, συζήτησε μαζί τους για τους τρόπους κοινωνικής προσφοράς του συνδέσμου. Κατά τη συζήτηση διατυπώθηκε η πρόθεση να δοθούν ρούχα που έχουν συγκεντρώσει στον Σύνδεσμο στο Σώμα Πολιτών του Δήμου μας, το οποίο και θα τα διαθέσει, όπου υπάρχουν ανάγκες. Επίσης, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του Δημάρχου για στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Προποντίδας και δεσμεύτηκαν να κινητοποιήσουν μέλη του συνδέσμου. 

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή που λαμβάνει το Παντοπωλείο μας είναι πραγματικά πολύ συγκινητική! Σας ευχαριστούμε όλους!

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

paok_1 paok_2 paok_3 paok_4 paok_5 paok_6

Ακόμη μία ευγενική προσφορά! Σας ευχαριστούμε!

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τον κύριο Γκετσέρη Παύλο, ιδιοκτήτη του ομώνυμου Super Market στα Νέα Πλάγια για την ευγενική του προσφορά σε 20 κιλά αλεύρι, 48 τεμάχια μακαρόνια και 20 τεμάχια γάλα εβαπορέ, τα οποία θα μοιραστούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε επόμενες μηνιαίες διανομές. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. 

 Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στους συμπολίτες σας έμπρακτα και να βοηθήσετε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

gaderi_1 gaderi_2 gaderi_3

Ο "Σύλλογος Ελαιοχωρίων για τον Πολιτισμό και την Υγεία" και οι συνάνθρωποι… ΟΛΟΙ μαζί μας!

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τον  "Σύλλογο Ελαιοχωρίων για τον Πολιτισμό και την Υγεία", για την προσφορά του σε τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 22 Απριλίου 2020.

Επίσης, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε οικογένεια συμπολιτών μας, που διέθεσε 22 κιλά λάδι για τις οικογένειες του Παντοπωλείου μας. 

Οι Σύλλογοι αλλά και οι συμπολίτες μας, μας υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή και στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό μας. Με όλους εσάς μαζί μας, συνεχίζουμε το έργο για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

eleoxiria-koinoniko_1 eleoxiria-koinoniko_2 eleoxiria-koinoniko_3

 

Δωρεά φυτικού λαδιού για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Γι’ ακόμη μία φορά οι συμπολίτες μας έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο   μέσω της προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας. 

Συγκεκριμένα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σιούτα Στυλιανό, ιδιοκτήτη της επιχείρησης “Μπες στο ψητό” στη Νέα Καλλικράτεια, ο οποίος διέθεσε με μεγάλη γενναιοδωρία 250 κιλά φυτικό λάδι για του δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020.

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στο συμπολίτη σας και να βοηθήσετε ενεργά στη στήριξη των ευπαθών ομάδων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

dorea-ladiou_1 dorea-ladiou_2 dorea-ladiou_3

 

Συγκινητική η προσφορά και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των ιδιωτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!

Η προσφορά και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των ιδιωτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη! Την Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, το Παντοπωλείο μας δέχτηκε μία ακόμη γενναιόδωρη δωρεά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση του κυρίου Κωνσταντινίδη Ιγνατίου στα Σήμαντρα, η οποία διέθεσε 400 τμχ τυποποιημένες ελιές για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η στήριξη των ευπαθών ομάδων αλλά και των συμπολιτών μας που πλήττονται από τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, αποτελεί το κύριο μέλημα του Δήμου μας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

prosfora-pantopolio_1 prosfora-pantopolio_2 prosfora-pantopolio_3 prosfora-pantopolio_4 prosfora-pantopolio_5

Διανομή σοκολατένιων Πασχαλινών αυγών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε διανομή σοκολατένιων Πασχαλινών αυγών στις Δημοτικές Ενότητες των Νέων Μουδανιών, Νέας Τρίγλιας και Νέας Καλλικράτειας, με αποδέκτες τα μικρά παιδιά (από 3 έως 10 ετών) των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τους ευγενικούς δωρητές και χορηγούς του Παντοπωλείου μας, που μας στηρίζουν εμπράκτως. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

pasxalina-avga_1 pasxalina-avga_2 pasxalina-avga_3

Ολοι δικαιούνται ένα γιορτινό τραπέζι!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας παρέλαβε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου τα προϊόντα που αγοράστηκαν από την χορηγία του κυρίου Καλαμίδα Κώστα συνολικού κόστους 3.300€. Η επιχείρηση "Ε. Καλαμίδας και ΣΙΑ ΟΕ" προσέφερε, επίσης, σοκολατένια πασχαλινά αυγά για τα μικρά παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία θα διανεμηθούν από τις ΔΕ των Νέων Μουδανιών, Νέας Τρίγλιας και Καλλικράτειας, την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση του κυρίου Καλαμίδα και τον ίδιο προσωπικά για την ιδιαίτερη ευαισθησία και στήριξη στις ευάλωτες ομάδες του Παντοπωλείου μας.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

giortino-trapezi_1 giortino-trapezi_2 giortino-trapezi_3 giortino-trapezi_4 giortino-trapezi_5 giortino-trapezi_6

Οι δωρεές μας συνεχίζονται!

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τη Βιομηχανία Τροφίμων «Κωνσταντόπουλος Α.Ε.» για την ευγενική προσφορά σε ελιές, 300 βαζάκια, που θα διατεθούν στις οικογένειες του Παντοπωλείου μας.

Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, από το υποκατάστημα του κ. Κωνσταντόπουλου στα Νέα Μουδανιά.

Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην προσπάθεια του Δήμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου να βοηθήσουμε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ. 2373024524.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

konstant_1 konstant_2 konstant_3

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα