Σας ευχαριστούμε!!

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, οι οποίοι καθημερινά ενισχύουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα καλάθια που έχει τοποθετήσει ο Δήμος στο Super Market "Μασούτης", για την ενίσχυση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Προποντίδας.  αποδεικνύοντας έτσι την γενναιοδωρία, την ευαισθησία και την ανθρωπιά προς το συνάνθρωπο τους που το έχει ανάγκη.

Η εναπόθεση έστω κι ενός προϊόντος (τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και υγιεινής κτλ.), είναι εξαιρετικά σημαντική για να συνεχίσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας αδιάσπαστα το έργο της. 

Ακόμη, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία "Μασούτης" για την σημαντική αυτή συνεργασία, την συμβολή και τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση.

Τα προϊόντα θα διατεθούν στους δικαιούχους της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», καλύπτοντας έτσι κάποιες από τις πρωτογενείς ανάγκες των δικαιούχων του προγράμματος.

Τέλος, επιχειρήσεις/ υπηρεσίες, που επιθυμούν να τοποθετήσουν ειδικά καλάθια για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μπορούν να επικοινωνήσουν  μαζί τους στα τηλέφωνα: 2373350280,  2373350281, 2373350266.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

dnmlkn_1 dnmlkn_2

Σας ευχαριστούμε!

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τις επιχειρήσεις:

"Ελληνικές Νοστιμιές", "Κοτόπουλα Καραγιαννάκη","Κρεοπωλείο Παλιούρας", "Κρεοπωλείο Πανισκάκης" και άλλα τοπικά κρεοπωλεία για την ευγενική τους χορηγία σε κοτόπουλα, τα οποία θα διατέθηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην διανομή του Ιουνίου.

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στους συμπολίτες σας έμπρακτα και να βοηθήσετε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

 
 

Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Προποντίδας

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κατά την οποία παρέλαβαν οι 117 δικαιούχοι, τα εξής: Κοτόπουλο (1τμχ), φυτικό λάδι, σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρεμοσάπουνο χεριών, υγρό για τα πιάτα, οδοντόκρεμα, γενικό καθαριστικό.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχοντας ως στόχο την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Οι διανομές γίνονται μηνιαίως, ενώ σημαντική είναι η στήριξη των συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.

Τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και οι οδηγίες προφύλαξης από το νέο Κορωνοϊό Covid-19.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

koipant158-06_2 koipant158-06_3

Ευχαριστούμε!

Η προσφορά και η ανταπόκριση στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο συνεχίζεται! Την Τρίτη 9 Ιουνίου δεχθήκαμε ακόμη μία γενναιόδωρη προσφορά.
Ευχαριστούμε τον κύριο Κουλογουσίδη Θεόδωρο (Άκη), ιδιοκτήτη του Αρτοπωλείου Άκης στα Νέα Μουδανιά, ο οποίος πρόσφερε 9 κιβώτια (50kg) κουλουράκια (βουτήματα), στις οικογένειες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.
Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στο συμπολίτη σας και να βοηθήσετε ενεργά στη στήριξη των ευπαθών ομάδων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.
Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Καρράς
  knnkpntpla_1

2η Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ν. Προποντίδας

Θέμα: 2η Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ν. Προποντίδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας “Αλυσίδα Ζωής” σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών και  Συλλόγους-Φορείς της πόλης των Ν. Μουδανιών, σας καλούν στη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 από τις 09:30 έως 13:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών. 

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται, επίσης, λήψη δειγμάτων από εθελοντές δότες μυελού των οστών.  Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι την κοινή προσπάθεια! 

Ένας Δήμος, μια Τράπεζα, μια ομάδα!

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

 
 
 

Σας ευχαριστούμε!!!

Η προσφορά και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των ιδιωτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη! 

Σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου, το Παντοπωλείο μας δέχτηκε μία ακόμη γενναιόδωρη δωρεά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ματζίνο Σκαρλάτο (Τάκη) -ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων- ο οποίος διέθεσε 72 λίτρα λάδι, 50 κιλά μέλι και 300 αυγά για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η στήριξη των ευπαθών ομάδων αλλά και των συμπολιτών μας που πλήττονται από τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, αποτελεί το κύριο μέλημα του Δήμου μας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

  pantopolio-efxaristoume_4 pantopolio-efxaristoume_1 pantopolio-efxaristoume_2 pantopolio-efxaristoume_3

Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του, ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με απώτερο στόχο πάντα την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οι διανομές γίνονται, μηνιαίως.

Την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων κατά την οποία παρέλαβαν οι 118 δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα εξής: Κοτόπουλο (1τμχ), αυγά (30τμχ), αλεύρι (5kg), πράσινες ελιές (0,5kg), μαύρες ελιές (0,5kg), μαρμελάδα, κριθαράκι, ρεβύθια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, χυμός τομάτας.

Τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και οι οδηγίες προφύλαξης από το νέο Κορωνοϊό Covid-19.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

  knnkpntplb_1 knnkpntplb_2 knnkpntplb_3 knnkpntplb_4 knnkpntplb_5 knnkpntplb_6

Οι δωρεές συνεχίζονται! Σας ευχαριστούμε!

   Η προσφορά και η ανταπόκριση στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο συνεχίζεται! Την Πέμπτη 7 Μαΐου, το Παντοπωλείο μας δέχτηκε μία ακόμη γενναιόδωρη δωρεά.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γκανταΐδη Ιάκωβο, ο οποίος διέθεσε 150 καρτέλες (των 30 αυγών) και συνολικά 150 τεμάχια κοτόπουλα, στις οικογένειες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου για την διανομή του Μαΐου.

    Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στο συμπολίτη σας και να βοηθήσετε ενεργά στη στήριξη των ευπαθών ομάδων επικοινωνήστε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας στο τηλέφωνο 23730 – 24524.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

knnkpntl_1 knnkpntl_2 knnkpntl_3 knnkpntl_4 knnkpntpl_1

 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα