Χριστουγεννιάτικη διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του, ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ στηρίζεται κι από τις δωρεές σας. Στόχος πάντα παραμένει η κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οι διανομές γίνονται, μηνιαίως.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κατά την οποία παρέλαβαν οι 125 δικαιούχοι, τα εξής: Ελαιόλαδο 5L, ρύζι, μέλι, δημητριακά, γάλα εβαπορέ, σπαγγέτι, χυμό τομάτας, 2 σακούλες λαχανικά και φρούτα, όσπρια.

Να σημειωθεί πως θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη διανομή την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

koi-pant-11_1 koi-pant-11_2 koi-pant-11_3 koi-pant-11_4

 

Διανομή Προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Προποντίδας.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του, ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με απώτερο στόχο πάντα την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οι διανομές γίνονται, μηνιαίως.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κατά την οποία παρέλαβαν οι 124 δικαιούχοι, τα εξής: Κοτόπουλο (δωρεά), αλεύρι 5kg (δωρεά), σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό ρούχων, αφρόλουτρο, σαμπουάν, καθαριστικό γενικής χρήσης, κρεμοσάπουνο χεριών, υγρό για τα πιάτα, χλωρίνη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ν. Προποντίδας έχει ενταχθεί στο Ε.Π. “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020” (Απόφαση ένταξης πράξης 6879/10.10.2016) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ο Δήμαρχος 

 

Εμμανουήλ Καρράς

koi-pant_1 koi-pant_2 koi-pant_3 koi-pant_4 koi-pant_5

 

Όταν το ΕΓΩ γίνεται ΕΜΕΙΣ!

Οι δύσκολες συνθήκες των περιοριστικών μέτρων και της αναστολής των επαγγελματικών δραστηριοτήτων έχουν μεγαλώσει τον αριθμό των οικογενειών, που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας εφαρμόζοντας το  Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» έχει αναλάβει τη στήριξη των συμπολιτών μας, που μας χρειάζονται. 

Αν θέλετε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης και να βοηθήσετε ενεργά, επικοινωνήστε μαζί μας για την προσφορά σας: 

• Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ν. Προποντίδας: 23733 50266 και 50280

• Κοινωνικό Παντοπωλείο: 2373024524.

 

Σας ευχαριστούμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουμε στην εταιρεία Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε., η οποία διέθεσε 10 κιβώτια με μπισκότα, φρυγανιές, πτι-μπερ και κράκερς για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στο συμπολίτη σας και να βοηθήσετε ενεργά στη στήριξη των ευπαθών ομάδων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

 

Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείο Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του, ετήσια προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με απώτερο στόχο πάντα την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Οι διανομές γίνονται, μηνιαίως.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κατά την οποία παρέλαβαν οι 124 δικαιούχοι, τα εξής: Ελαιόλαδο, αλάτι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, χυμό τομάτας, σπαγγέτι, φασόλια.

Ο Δήμαρχος 

 Εμμανουήλ Καρράς

koinopant_1 koinopant_2 koinopant_3

 

Ευχαριστούμε θερμά!!

Την έμπρακτη στήριξη προς την τοπική κοινωνία απέδειξε μία ακόμη τοπική επιχείρηση υποστηρίζοντας το έργο της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι». 

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Κοκκινίδη Συμεών & Υιός –Mηχανουργείο, για την προσφορά σε συσκευασίες με:

- Γάλατα μακράς διάρκειας

- Ρύζι

- Ελαιολαδο

- Ζυμαρικά

- Αλεύρι

- Σάλτσα Ντομάτα

- Ζάχαρη

-Φακές

Τέτοιες υπεύθυνες δράσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων καθώς αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

koipant_1

 

Ευχαριστούμε θερμά!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γρηγόρη Τάσιο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “Philoxenia Hotel” ο οποίος προσέφερε έπιπλα από το ξενοδοχείο του για τον εξοπλισμό του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Τρίγλιας και του ΚΑΠΗ Νέας Τρίγλιας.

Ειδικότερα δώρισε 4 ξύλινες δίφυλλες ντουλάπες, 4 κομοδίνα, 4 έπιπλα κρεμάστρας, 1 συρταριέρα, 4 ξύλινες πολυθρόνες και 2 τραπεζάκια. 

Η πράξη αυτή αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει τον δωρητή, αλλά και το υψηλό επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διέπει την εταιρεία τους.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

dor1_1 dor1_2

 

Ευχαριστούμε θερμά!!

Στην ενίσχυση των ευπαθών ομάδων βοηθούν καθημερινά επαγγελματίες και απλοί πολίτες με τις δωρεές τους προς την δομή Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά την κα Τσιουτσιούλη Στέλλα, ιδιοκτήτρια του Φαρμακείου “My heart pharmacy”,  για την δωρεά πακέτων με φασόλια, ρεβίθια, φακές και φάβα τα οποία θα διανεμηθούν στους δικαιούχους της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τέτοιες πράξεις αποδεικνύουν, το αυξημένο αίσθημα ευθύνης, σεβασμού  και υπευθυνότητας απέναντι στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας.  

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

efxar_1 efxar_2

 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα