Ευχαριστήριο

Οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών αισθάνονται την επιθυμία, αλλά νιώθουν και την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια, αφ’ ενός μεν τους σπουδαστές, τους εκπαιδευτές και τη Δ/νση του Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών για την προσφορά (υλικά και εργασία) των δύο (2) βασιλοπιτών, που επιμελήθηκαν στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής CHOCOLAT Νέων Μουδανιών, για την κοπή της εθιμοτυπικής Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εκπαιδευτικών, αφ’ ετέρου δε την επιχείρηση - αρτοζαχαροπλαστεία Fre.sco κατάστημα Ν. Μουδανιών για την παροχή δώδεκα (12) βασιλοπιτών, για την κοπή της εθιμοτυπικής Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μαθητριών/-των.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, δύναμη, χαρά, ευτυχία και κυρίως καλή προκοπή και πρόοδο, ευημερία.

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφθηκε το ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα Σοφία Ζαχαράκη συνοδευόμενη από το Δ/ντή της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας Κο Αλέξανδρο Κόπτση. Παρούσα στην επίσκεψη και η Δ/ντρια της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής Κα Αικατερίνη Τσέκου.

Η Κα Υφυπουργός ενημερώθηκε, κατ’ αρχήν, από το Δ/ντη του σχολείου για την πρόσφατη πολυήμερη κατάληψη από μαθητές και μαθήτριες και στη συνεχεία συζήτησε σχετικά θέματα με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Αφού συνεχάρη τους καθηγητές και τις καθηγήτριες για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες προσπάθειές τους με στόχο την ταχεία επάνοδο σε λειτουργία του σχολείου, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της, την πλήρη υποστήριξή της, αλλά και την ειλικρινή πρόθεσή της να συνδράμει με κάθε τρόπο στην πλήρη αποκατάσταση των φθορών, καταστροφών και απωλειών, ώστε το σχολείο να επανέλθει στην προγενέστερη πλήρη, ομαλή και εύρυθμη λειτουργία. Η Κα Υφυπουργός υποσχέθηκε, ακόμη, τη διατήρηση άμεσης επαφής και επικοινωνίας με το σχολείο για τη συνεχή ενημέρωσή της, έτσι ώστε η από την πλευρά της παροχή βοήθειας να είναι επίκαιρη, άμεση και καθοριστική.

Την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε το ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών και συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, κλιμάκιο του Κ.Ε.Σ.Υ. Πολυγύρου υπό τον Προϊστάμενό του, καθώς και η Σ.Ε.Ε. έχουσα την παιδαγωγική ευθύνη του σχολείου. Αντικείμενο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν, οι ενέργειες και τα παιδαγωγικά μέτρα που λαμβάνονται μετά την κατάληψη, αλλά και όλες εκείνες οι ενδεικνυόμενες ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα καταστήσουν εφικτή την αποτροπή παρομοίων καταστάσεων στο μέλλον.

Οι προσπάθειες πρόληψης θα συνεχιστούν σε συνεργασία και με άλλους Φορείς όπως ο Δήμος Ν. Προποντίδας, το Κ.Υ. Ν. Μουδανιών κλπ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

zaxarakis_1

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών αισθάνονται την ιδιαίτερη επιθυμία αλλά νιώθουν και την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους ευαίσθητους – φιλότιμους Γονείς/Κηδεμόνες/Μαθήτριες/Μαθητές που εκδηλώνοντας την αδυναμία τους προς το σχολείο διέθεσαν χρόνο και υποβλήθηκαν σε κόπο βοηθώντας στην αντιμετώπιση των καταστροφών και τον καθαρισμό του κτιρίου.

Δεν θα αναφέρουμε ονόματα διότι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίησή τους. Άλλωστε είναι προφανές ότι η προσφορά τους δεν στόχευε στην προβολή τους. Είναι όλοι σεμνοί και ταπεινοί άνθρωποι, με κοινωνικές ευαισθησίες, αναπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και μοναδικό κίνητρο της πράξης τους την αγάπη προς την παιδεία, την εκπαίδευση και το σχολείο. Βέβαια, σε κάποιο ενδιαφερόμενο και για συγκεκριμένο λόγο, θα μπορούσαν να γνωστοποιηθούν κατ’ ιδίαν.

Τέλος, ευχόμαστε, τα φωτεινά αυτά παραδείγματα, για μια καλύτερη κοινωνία, να βρουν αυριανούς μιμητές.

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Ανακοίνωση Διενέργειας Μαθημάτων

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. και του Ε.Κ. Ν. Μουδανιών, σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στην κοινή συνεδρίασή τους, αποφάσισαν τη διεξαγωγή μαθημάτων από Δευτέρα, κανονικά, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ. – Ε.Κ. – Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών.

Ο Δ/ντης του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών

 

Σταματιάδης Σταμάτιος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus+ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών – Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+, στους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ποιοτικής αξιολόγησης των υποβληθεισών αιτήσεων και κατανομής του διαθέσιμου προϋπολογισμού για την δράση ΚΑ1 στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για το έτος 2019, ανακοίνωσε την έγκριση σχεδίου του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών με τίτλο:

"Προστασία της καλλιέργειας των ελαιόδεντρων από ασθένειες, με τη χρήση της «Γεωργίας Ακριβείας». Ανάπτυξη προηγμένων δεξιοτήτων για εκπαιδευόμενους" με προϋπολογισμό για την υλοποίησή του 40.308,00 € (κωδικός 2019‐1‐EL01‐KA102-062249).

Το σχέδιο μας αξιολογήθηκε με συνολική βαθμολόγηση 85/100, αφορά 18 συμμετέχοντες (16 μαθήτριες/τες με 2 συνοδούς εκπαιδευτικούς) και είναι διάρκειας 15 ημερών με χώρα προορισμού την Πορτογαλία (Λισαβόνα).

Παραθέτουμε σχόλια από την διενεργηθείσα αξιολόγηση:

Περισσότερα...

Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγ-γραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019 - 2020

Το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα