Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2018

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση. 

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών. Στη συνέχεια  θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης (https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/epal-m/epal-aitisi-panel/33492-16-03-18-aitisi-dilosi-epal-2018-egkyklios-kai-ypodeigmata-aitisis) και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (μαθητής ή απόφοιτος). Οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης έχουν ήδη παραληφθεί από το ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών.

Περισσότερα...

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Ν.Μουδανιών

Στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, που έχουν εγκριθεί για το διδακτικό έτος 2017-2018 και συγκεκριμένα κατά την υλοποίηση του προγράμματος αγωγής υγείας ¨ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ¨, γνωστοποιούμε ότι:

την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, από ώρα 09:30 π.μ. μέχρι ώρα 01:00 μ.μ., θα βρίσκεται στην αυλή του κτιριακού συγκροτήματος ημερήσιου & εσπερινού ΕΠΑ.Λ. – Ε.Κ. – Δ.Ι.Ε.Κ. Νέων Μουδανιών, κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Καλούνται: ανήλικοι μαθητές άνω των 17 ετών, με τη συγκατάθεση γονέα / κηδεμόνα (Υ.Δ. Ν.1599/1986 θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής), ενήλικοι μαθητές, γονείς / κηδεμόνες και κάθε πολίτης που μπορεί και επιθυμεί, να συνδράμουν με την αιμοδοσία τους στην τράπεζα αίματος του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών.

Για πληροφορίες στις εκπαιδευτικούς, που υλοποιούν το πρόγραμμα, κ.κ. Νανούση Αικατερίνη, Υπ/ντρια και Κατσάνου Αικατερίνη γυμνάστρια, τηλ. σχολείου 2373021322.

 

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών

Ενημέρωση των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ από ομάδα ειδικών και έμπειρων στελεχών του Κέντρου Ζωής.

Στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, τρεις (3) και δύο (2) αντίστοιχα διάρκειας κάθε μιας δύο (2) διδακτικών ωρών, από ομάδα ειδικών και έμπειρων στελεχών του Κέντρου Ζωής.

Οι ενημερωτικές – διαδραστικές ομιλίες, με στόχο την παροχή έγκυρης και προσαρμοσμένης στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα πληροφόρησης, αφορούσαν την HIV λοίμωξη και το AIDS και περιελάμβαναν το σύνολο των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών.

H ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, την επιστημονική επιμέλεια του έντυπου και ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, που χρησιμοποιήθηκε, έχει πραγματοποιήσει η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.), ενώ έχει εγκριθεί, από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), η παιδαγωγική του καταλληλότητα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών ευχαριστεί τους υπευθύνους – εκπροσώπους και τα στελέχη του Κέντρου Ζωής για την αποδοχή της πρόσκλησης για την ενημέρωση των μαθητών του σχολείου μας.

epal_11_1 epal_11_2 epal_11_3 epal_11_4

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Kαλούμε για υποβολή αιτήσεων στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών τους παρακάτω υποψηφίους, οι οποίοι πρέπει να πληρούν αθροιστικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις σύμφωνα με το Ν. 4473/2017 (ΦΕΚ 78Α’/2017):

α) κάτοχοι α1)απολυτηρίου και πτυχίου του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών του ΕΠΑ.Λ. του Ν. 4186/2013 και του Ν. 3475/2006, καθώς και παλαιότερων ισότιμων τίτλων, ή α2)απολυτηρίου ΓΕΛ και πτυχίου του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών του ΕΠΑ.Λ. του Ν. 4186/2013 και του Ν. 3475/2006, καθώς και παλαιότερων ισότιμων τίτλων και 

β) βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης και

γ) να έχουν αποφοιτήσει από τις ακόλουθες ειδικότητες όπως αντιστοιχίζονται βάσει της υπ’ αριθμ. 131149/Γ2/18-08-2014 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2298/τ.Β/2014), ή όπως περιλαμβάνονται στα Προγράμματα Σπουδών για το Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας.

Το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκε, στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00, συνάντηση συντονισμού και καθορισμού των επόμενων βημάτων για την έναρξη του μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων,. Συμμετείχαν, η ομάδα υποστήριξης της μαθητείας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α-θμιας & Β-θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο υπεύθυνος μαθητείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, οι υπεύθυνοι μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. και Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ. της Χαλκιδικής. Στη συνάντηση διευκρινίστηκαν οι λεπτομέρειες υλοποίησης της τάξης μαθητείας, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, λύθηκαν απορίες και καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γόνιμο και δημιουργικό κλίμα.

 

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών

epal_mathiteia_1 epal_mathiteia_3 epal_mathiteia_4

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Καρναβάλι Σημάντρων 2018

Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

"Καλώς ανταμωθήκαμε ..."

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Greek Summer

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα