Έγκριση χρηματοδότησης σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Erasmus+ 2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε η αίτησή μας στο πρόγραμμα Erasmus+ με κωδικό αριθμό 2019-1-EL01-KA102-062147 και τίτλο «Δράσεις πολυπολιτισμικής γαστρονομίας. Η περίπτωση της Ισπανίας».

Το Erasmus+ είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό. Μέσω των σχεδίων κινητικότητας, οι ωφελούμενοι μπορούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες με στόχο την προσωπική τους ανάπτυξη, να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, να έρθουν σε επαφή με μια νέα κουλτούρα και πολιτισμό και να αναπτύξουν το αίσθημα της ευρωπαϊκής τους ταυτότητας

Η ροή του ΔΙΕΚ Νέων Μουδανιών αφορά συνολικά 16 καταρτιζόμενους/ες, οκτώ από το τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) και οκτώ από το τμήμα «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής»  για 16 ημέρες στη Βαρκελώνη της Ισπανίας  με τα έξοδα πληρωμένα από το πρόγραμμα, μέσω της Εθνικής μονάδας που είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). 

diekerasmus_1 diekerasmus_2

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ν.Μουδανιών (Δημόσιο ΙΕΚ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ)

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ν.Μουδανιών είναι το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, υπαγόμενο στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

Έχει την έδρα του στα Ν. Μουδανιά, στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ (Λεωφ. Ελευθερίας) και λειτουργεί μεταμεσημβρινές – απογευματινές ώρες για τη δημόσια και δωρεάν επαγγελματική  κατάρτιση ενηλίκων κάθε ηλικίας, αποφοίτων Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998 και από τότε έχει καταρτίσει εκατοντάδες σπουδαστές και σπουδάστριες πολλών επαγγελματικών ειδικοτήτων και, κυρίως, σε επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις Τουρισμού, Επισιτισμού και Παροχής Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών.

Στην πλειοψηφία τους οι σπουδαστές είναι δημότες του Δήμου Προποντίδας, αλλά  και κάποιοι όμορων Δήμων, π.χ. Κασσάνδρας, Σιθωνίας, Πολυγύρου, Μίκρας και Καλαμαριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΙΕΚ του Δήμου μας: http://iek-n-moudan.chal.sch.gr/

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2373023330 - 2373026250

DIEK_1

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα