Άρθρα

Πίνακας συμμετεχόντων πωλητών στη λαϊκή αγορά Λακκώματος την Πέμπτη 9 Απριλίου

Για τον πίνακα συμμετεχόντων πατήστε εδώ

Πίνακας συμμετεχόντων πωλητών στη λαϊκή αγορά Ν. Μουδανιών την Τετάρτη 8 Απριλίου

Για τον πίνακα συμμετεχόντων πατήστε εδώ

Πίνακας συμμετεχόντων πωλητών στη λαϊκή αγορά Ν. Καλλικράτειας την Τρίτη 7 Απριλίου

Για τον πίνακα συμμετεχόντων πατήστε εδώ

Πίνακας συμμετεχόντων πωλητών στη λαϊκή αγορά Ν. Τρίγλιας τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Για τον πίνακα συμμετεχόντων πατήστε εδώ

Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Με έκτακτο δελτίο καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Ειδικότερα:

Για σήμερα Παρασκευή 3/4/2020, για την Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου. 

Για αύριο Σάββατο 4/4/2020, για την Μακεδονία, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις ενώ από το μεσημέρι αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια- παράκτια τμήματα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν από το απόγευμα της Κυριακής.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή

Πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης

Από σήμερα Πέμπτη 2.04.2020 έως και την Παρασκευή 10.04.2020, θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, όσοι επιθυμούν να προσληφθούν ως πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης θα ισχύσει έως και την 31η Οκτωβρίου 2020, με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) στις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. του Παραρτήματος Β΄ της προκήρυξης, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Βασικές προϋποθέσεις είναι: οι υποψήφιοι να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών οποιουδήποτε τύπου Λυκείου και να μην έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους για την ειδικότητα του εργάτη πυρόσβεσης – διάσωσης και το 45ο έτος για την ειδικότητα του οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος https://www.fireservice.gr

Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Με έκτακτο δελτίο καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Ειδικότερα:

Για αύριο Τετάρτη 1/4/2020, για την Μακεδονία, από τις πρωινές ώρες προβλέπονται βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα είναι τοπικά ισχυρές και ιδιαιτέρα στην Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, τα φαινόμενα θα είναι κάτα τόπους έντονα..

Ακόμη, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και σταδιακά της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 9 βαθμούς Κελσίου.

Για την Πέμπτη 2/4/2020 για την Μακεδονία, προβλέπονται νεφώσεις με ισχυρές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά- ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Το βράδυ στη Μακεδονία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή 3/4/2020, για την Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ,  την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2020, στις παρακάτω περιοχές:

Νέα Ηράκλεια – Οικισμός: από τις 11:00 έως 14:30

Νέα Ηράκλεια – Παραλιακό κομμάτι (μέχρι ξενοδοχείο Filoxenia): από τις 8:30- 11:30 (μονόωρες ή δίωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος)

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

diakopi-revmatos_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα