Άρθρα

Έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών Π.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 - Πρόγραμμα Συνεργείων

Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 21ης εβδομάδας  (20/05/2019 - 25/05/2019)

Ημέρα Καλής Πράξης από την εταιρεία "Κωτσόβολος"

Για 7η συνεχόμενη χρονιά προετοιμάζουμε με πολύ χαρά την Ημέρα Καλής Πράξης 2019, τη μεγαλύτερη οργανωμένη, εθελοντική, συλλογική δράση της εταιρείας μας. Η Ημέρα Καλής Πράξης είναι ο θεσμός που αγαπούμε και στηρίζουμε και συνδέεται απόλυτα με την αποστολή μας ως εταιρεία να προσφέρουμε με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Προϊόντα και Υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών μας σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους. 

Η ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία αποτελεί τον πιο σημαντικό πυλώνα στα κομμάτια <<Εθελοντισμός>> και <<Τοπική Κοινωνία>> του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της Κωτσόβολος, που αποδεικνύει ότι προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη πέρα από το περιβάλλον των καταστημάτων.

Μέσα σε 6 συνεχόμενες χρονιές έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, μέσα στην οποία λειτουργεί κάθε κατάστημα μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει, συνολικά, να παρακινήσουμε πάνω από 6000 εθελοντές, να οργανώσουμε πάνω από 300 δράσεις και να ξεπερνούμε κάθε φορά τον εαυτό μας.

Στα πλαίσια των παραπάνω αποφασίσαμε σαν κατάστημα τον καλλωπισμό παρτεριών σε συγκεκριμένο τμήμα του πεζόδρομου στην Παραλία Διονυσίου με φύτευση λουλουδιών.

Έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών Π.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 - Πρόγραμμα Συνεργείων

Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 20ης εβδομάδας  (13/05/2019 - 18/05/2019)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Βόλεϊ στο Κλειστό Ν.Μουδανιών

Μία σημαντική αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσουν τα Ν. Μουδανιά από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου

Οικοδεσπότης θα είναι το βόλεϊ του Π.Ο. Μουδανιών και πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Παίδων, η οποία θα συμμετάσχει στον Α’ όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. 

Το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Ν. Μουδανιών έχει ως εξής:

  • 1η αγωνιστική - Πέμπτη 16 Μαΐου

18:00 Πήγασος Πολίχνης - ΠΟ Μουδανιών

20:00 ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΟ Πρέβεζας

  • 2η αγωνιστική - Παρασκευή 17 Μαΐου

18:00 ΑΟ Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης

20:00 ΑΟ Πρέβεζας - ΠΟ Μουδανιών

  • 3η αγωνιστική - Σάββατο 18 Μαΐου

15:00 ΠΟ Μουδανιών - ΑΟ Ορεστιάδας

17:00 Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Πρέβεζας

  • Ημιτελική φάση - Κυριακή 19 Μαΐου

Προσκαλούμε τους φίλους του βόλεϊ αλλά και του αθλητισμού γενικότερα να έρθουν στο γήπεδο για να δουν ωραίους αγώνες, σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, με πρωταγωνιστές μερικές από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ της Ελλάδας σε επίπεδο Παίδων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

pompanellinio_1

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από το Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για ενίσχυση, βελτίωση και συντήρηση των δικτύων από τις 08:00 έως 11:30 στα Ν.Μουδανιά (περιοχή είσοδος οικισμού ΒΕΚΑΜ).      

Έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών Π.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 - Πρόγραμμα Συνεργείων

Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 19ης εβδομάδας  (06/05/2019 - 10/05/2019)

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από το Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για ενίσχυση, βελτίωση και συντήρηση των δικτύων μαs από 07:45 έως 08:30 ΚΑΙ 14:30 έως 15:30 στα ΣΗΜΑΝΤΡΑ, στον ΑΓ.ΠΑΝΤ/ΝΑ και στη Ν.ΤΕΝΕΔΟ.      

Πρόσκληση σε ανοιχτή ημερίδα με θέμα την προστασία από τις φυσικές και τις ανθρωπογενείς καταστροφές

Ανοιχτή εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την προστασία από φυσικές καταστροφές πραγματοποιεί το Σάββατο 4 Μαΐου, στα Νέα Μουδανιά, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος, στο πλαίσιο του προγράμματος “Act to Protect”.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών (Γ. Παπανδρέου 12) με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους σωστούς τρόπους πρόληψης, διαχείρισης μίας έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων μετά από μία φυσική καταστροφή, όπως η πυρκαγιά, ο σεισμός και η πλημμύρα.

Συγχρόνως, θα υπάρχει θεματική ενότητα με οδηγίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε περιπτώσεις τραυματισμού.

Επιπλέον στόχος της εκπαιδευτικής αυτής δράσης είναι και η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών στον τομέα της πρόληψης, προκειμένου να μειωθούν στο μέτρο του δυνατού οι ανθρωπογενείς καταστροφές που συχνά πλήττουν την χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, στην προσπάθειά της να κάνει κοινωνούς του έργου της και να ενημερώσει τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, μερίμνησε, ώστε στην ημερίδα να υπάρχει και διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν, εκτός από την Παπαστράτος, ο Δήμος Προποντίδας που παραχώρησε το κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών και το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών για την υποστήριξη της διερμηνείας στην νοηματική.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα “Act to Protect”

Το“Act to Protect” είναι ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτεί η Παπαστράτος και υλοποιεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την διεξαγωγή 24 ενημερωτικών ανοιχτών ημερίδων,ενώ η διάρκειά του είναι πέντε μήνες, με έναρξη τον Μάιο.

Από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019, λοιπόν, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Παπαστράτος θα «ταξιδέψουν» σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, ξεκινώντας από τα Νέα Μουδανιά και ολοκληρώνοντας το «ταξίδι» και πάλι στην Σιθωνία Χαλκιδικής στις 15 Σεπτεμβρίου. Ενδιάμεσοι σταθμοί είναι η Θεσσαλονίκη (2 ημερίδες), η Αθήνα (5 ημερίδες), η Σάμος, η Χίος, η Ρόδος, η Κέρκυρα,

η Ζάκυνθος, η Κεφαλλονιά, η Χαλκίδα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Σπάρτη, η Καλαμάτα, το Ναύπλιο, η Κόρινθος, ο Πύργος και η Τρίπολη.

oo_1

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα