Άρθρα

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία της Δ.Ε.Η., την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, λόγω συντήρησης του δικτύου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μουδανιών, από τις 7.00 έως 14.00 εκτός από την περιοχή πίσω από το Super market “Μασούτης” όπου η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 7.00 έως τις 7.30 και από τις 14.00 έως τις 14.30.

Διακοπή υδροδότησης

Από την Δ.Ε.Υ.ΑΚαλλικράτειας ανακοινώνεται ότι θα υπάρχει διακοπή νερού, απο της 2 π.μ. (ξημέρωμα) την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 μέχρι της 12 μμ. (το βράδυ), εξαιτίας προγραμματισμένης διακοπής λόγω εργασιών στο Τοπ. Διαμέρισμα της Ν.Καλλικράτειας.

Πληροφορίες Τσικαρίδης Παναγιώτης
6985164904

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία της Δ.Ε.Η, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012, λόγω συντήρησης του δικτύου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μουδανιών, στην περιοχή Γηπέδου από την οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Απ. Μαμέλη από τις 08.00 έως τις 11.00 και επί της οδού Θεσσαλονίκης από τις 11.00 έως τις 13.00.

Διακοπή υδροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι λόγω έκτακτης βλάβης του δικτύου ύδρευσης, σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, θα διακοπεί η υδροδότηση στο κέντρο των Νέων Μουδανιών, από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00. Σε περίπτωση που οι εργασίες επισκευής τελειώσουν νωρίτερα η υδροδότηση θα συνεχιστεί κανονικά.

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία της Δ.Ε.Η, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου  2011, λόγω συντήρησης του δικτύου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Καλλικράτειας, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παύλου, στον οικισμό της Ηράκλειας, στον οικισμό Νεοχωράκι Ν. Γωνιάς, καθώς και στους λοιπούς οικισμούς της περιοχής, από τις  από τις 08.00 έως τις 14.00.

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία της Δ.Ε.Η, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, λόγω συντήρησης του δικτύου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Καλλικράτειας, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παύλου, στον οικισμό της Ηράκλειας, στον οικισμό Νεοχωράκι Ν. Γωνιάς, καθώς και στους λοιπούς οικισμούς της περιοχής, από τις  από τις 08.00 έως τις 14.00.

Διακοπή Λειτουργίας Βιολογικού Σταθμού Επεξεργασίας Λυμμάτων Τ.Κ. Διονυσίου

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι, λόγω συντήρησης των εγκαταστάσεών του, ο Βιολογικός Σταθμός επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Κ. Διονυσίου θα παραμείνει κλειστός από τις 21 έως τις 25 Νοεμβρίου.

Κατά συνέπεια για το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι μεταφορείς βοθρολυμμάτων θα εξυπηρετούνται από τους Βιολογικούς Σταθμούς Νέας Καλλικράτειας και Νέας Φώκαιας.

Διακοπή υδροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι, λόγω επισκευής του δικτύου ύδρευσης, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, θα διακοπεί η υδροδότηση  στην οδό Εθνικής Αντίστασης από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου έως το κτίριο της Εμπορικής Τράπεζας, από τις 06.00 το πρωί και για ένα εικοσιτετράωρο. Σε περίπτωση που οι εργασίες επισκευής τελειώσουν νωρίτερα η υδροδότηση θα συνεχιστεί κανονικά.

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα