Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Ν.Μουδανιών Απάμεια

Το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου Νέων Μουδανιών «Απάμεια» ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο Νέα Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά και τους δημοτικούς συμβούλους για την απόφασή τους να παραχωρηθεί από τον Δήμο, αίθουσα για τις ανάγκες στέγασης του συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του συλλόγου «Απάμεια»

Η επιστολή του Συλλόγου

Πρόσκληση ΟΕ 19-09-2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 75 παρ 6 του Ν.3852/2010 καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ν. Προποντίδας, που θα γίνει στις 19/9/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Παρακαλείστε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος για τη συμμετοχή σας στην προγραμματισθείσα συνεδρίαση, να ενημερώσετε εγκαίρως τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου με τη φροντίδα του να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος με την σειρά εκλογής του, σύμφωνα με την παρ.11 άρθρο 9 του κανονισμού λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής (παρ.2 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010)

 Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Περισσότερα...

Πρόσκληση ΔΣ 19-09-2018

  Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει την Τετάρτη 19/9/2018 ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2018

2. 2η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2018

3.    3η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Δήμου Νέας Προποντίδας  έτους 2018.

4. 2η Τροποποίηση προϋπολογισμού της Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2018.

5. Ψήφιση αναθεώρησης της έκθεσης τεκμηρίωσης των εσόδων και εξόδων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νέας Προποντίδας του διαχειριστικού έτους 2018

6. 10η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2018

7. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του Δήμου Ν. Προποντίδας και Του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΕΝΩΣΗ» σχετικά με την σύνδεση της μονάδας επεξεργασίας ελιάς της ΕΝΩΣΗΣ (Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκιδικής) με το αποχετευτικό δίκτυο της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών.

8.    Έγκριση ΟΕΥ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Δήμου Νέας Προποντίδας  

9. Παραλαβή μελετών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων

10. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης έργων

11. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών

12.  Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 κληροδοτήματος «Καλλιόπης Πάτη»

 Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 κληροδοτήματος «Μπαχάνου Ζαχαρία»

 Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019- κληροδοτήματος «Καρατζίκου Δημητρίου»

Καθορισμός αποζημίωσης μελών Δημοτικού Συμβουλίου

13. Ανασυγκρότηση Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Προποντίδας

14. Διαγραφή ή μη παγίων άρδευσης Σημάντρων, έτους 2018 τελών Δ.Ε. Μουδανιών

15. Διαγραφή ή μη τελών Δ.Ε. Τρίγλιας

16. Διαγραφή ή μη τελών Δ.Ε. Μουδανιών

17. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου 

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας

          Πελαγία Ιορδανίδου

Ειδική Συνεδρίαση ΔΣ 19-09-2018

Σας καλούμε να προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει την Τετάρτη 19/9/2018 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα:

- Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης), οικονομικού έτους 2017 Δήμου Νέας Προποντίδας.

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας

Πελαγία Ιορδανίδου

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με τίτλο “CINFEL#3: Coastal Upcycling Communities”

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας αναζητεί 7 νέους και νέες 20 έως 30 χρόνων για την εφαρμογή του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τον τίτλο “CINFEL#3: Coastal Upcycling Communities” που υλοποιείται με πόρους του προγράμματος Erasmus+.

Οι 7 νέοι και νέες που θα επιλεχθούν θα συμμετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ανταλλαγής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 31 Οκτωβρίου με επίκεντρο τη Νέα Καλλικράτεια.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν συνολικά 35 νέοι από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Κατά τη διάρκεια των έξι ημερών οι νέοι θα ασχοληθούν με δράσεις ανακύκλωσης και επανάχρησης υλικών έχοντας ως χώρο δράσης το Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων της Καλλικράτειας.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθόδους της μη τυπικής μάθησης οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις δυνατότητες της επανάχρησης υλικών και θα σχηματοποιήσουν μια αντίληψη σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τους τρόπους εφαρμογής της.

Μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες νέοι θα λάβουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση προσόντων YOUTHPASS. Οι νέοι αυτοί θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές για την προώθηση της κοινωνικής καινοτομίας του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για σε όλους τους νέους δημότες ή κατοίκους της Νέας Προποντίδας. Όλα τα έξοδα συμμετοχής καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας την αίτησή τους μέχρι την 30 η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:30 μ.μ είτε στο fax 23730 65792 είτε στο e-mail: elisabet.papoylidoy @ nea-propontida .gr , είτε με αποστολή ή κατάθεση της αίτησης στο γραφείο 302 στο Δημαρχείο του Δήμου Νέας Προποντίδας (Μεγ. Αλεξάνδρου 26,

Νέα Μουδανιά, ΤΚ 63200).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23733 50248/50250.

Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε την αίτηση.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα