Δελτία Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου Μ. Καρρά στη Ν. Καλλικράτεια

Τη Ν. Καλλικράτεια επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς, όπου είχε συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα με τους τους Αντιδημάρχους Κ. Τσομπανάκη και Δ. Χατζηαλέξη, καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κ. Μπομπότα για να συζητήσουν τα θέματα της περιοχής. 

Αμέσως μετά πήγαν να δουν από κοντά τις εργασίες της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή πίστας “skateboard ”, ενώ ολοκληρώθηκε ήδη το πάρκο γύμνασης εφήβων-ενηλίκων.

Σε εξέλιξη, ακόμη βρίσκεται το μεγάλο υδρευτικό έργο της ανόρυξης εννέα γεωτρήσεων, της κατασκευής δεξαμενής και αγωγού, που θα υδροδοτήσει τους οικισμούς προς Σωζόπολη και προς Ν. Ηράκλεια. Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες και ο ελαιοχρωματισμός του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ ολοκληρώνεται ο ελαιοχρωματισμός του Γυμνασίου και θα ακολουθήσει η ανακατασκευή των χώρων υγιεινής. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν εργασίες (κατασκευή περίφραξης, τοποθέτηση πόρτας κ.ά.) στα Κοιμητήρια. 

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι στην υποβληθείσα πρόταση στον Άξονα Προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο  «Αστική Αναζωογόνηση», που υπεβλήθη για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για τη Ν. Καλλικράτεια περιλαμβάνονται η κατασκευή χώρου στάθμευσης και συντριβανιού.

episkepsi-kallik_1 episkepsi-kallik_2 episkepsi-kallik_3 episkepsi-kallik_4 episkepsi-kallik_5 episkepsi-kallik_6 episkepsi-kallik_7 episkepsi-kallik_8 episkepsi-kallik_9 episkepsi-kallik_10 episkepsi-kallik_11 episkepsi-kallik_12

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα