Δελτία Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Μ. Καρρά με τη Βουλευτή του Νομού μας Κυριακή Μάλαμα

Τον Δήμαρχο Μ. Καρρά επισκέφθηκε στο Δημαρχείο η Βουλευτής του Νομού μας Κυριακή Μάλαμα, προκειμένου να συζητήσουν κυρίως τα θέματα, που έχουν δημιουργηθεί από την υγειονομική κρίση. Η κα Μάλαμα ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες επισκέψεις, που πραγματοποιεί, έχουν ως στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ υπογράμμισε ότι είναι έτοιμη να συμβάλλει όπου χρειαστεί για την στήριξη των Δήμων και των δημοτών στις μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο.

Επίσης, με δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά συζητήθηκαν οι ανάγκες που υπάρχουν σε σχολική στέγη και καθαριότητα. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε τα σχολεία του Δήμου να είναι απολύτως έτοιμα. Η καθαριότητα έχει ήδη ξεκινήσει και η διαδικασία πρόσληψης των σχολικών καθαριστριών φθάνει στο τέλος της.

«Κάθε φορά, που δεχόμαστε επίσκεψη από πολιτικούς παράγοντες του τόπου, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά, γιατί στο πρόσωπό τους βλέπουμε συμμάχους και σημαντικούς βοηθούς, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας, που αυτή τη χρονιά είναι ακόμη πιο δύσκολο εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε.

Η οικονομική κρίση και το πλήγμα στον τουρισμό, ήταν ταυτόχρονα και πλήγμα στα έσοδα των Δήμων, που μειώθηκαν δραματικά. Καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθούμε και η στήριξη της πολιτείας, των πολιτικών μας και των φορέων είναι απαραίτητη» ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

karras-malama_1 karras-malama_2

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα