Δελτία Τύπου

Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ στα Ν. Μουδανιά και στον Πολύγυρο

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχή Πολυγύρου, για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Πολυγύρου και στο Πρακτορείο Νέων Μουδανιών.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από αύριο 03/07/2020 και λήγει στις 13/07/2020

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή με ηλεκτρονικό τρόπο (Σε αρχείο μορφής .pdf ή .tif με όριο χωρητικότητας έως 20mb) στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τα αποστέλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 5, 631 00 – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, υπόψιν κας ΟΥΖΟΥΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (τηλ. Επικοινωνίας: 23710 35001).

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

↪️Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το έντυπο της αίτησης, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3gg3ZE8.

 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα