Δελτία Τύπου

Τελετή Αποφοίτησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Ν. Προποντίδας

Στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Ν. Προποντίδας. Η  διευθύντρια, ο εκπρόσωπος του Δήμου κος Ανδρέας Λέλεκας, η υποδιευθύντρια και οι εκπαιδευτές του ΣΔΕ αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο τους εκπαιδευόμενους που αποφοίτησαν -οι οποίοι είναι μάλιστα οι πρώτοι απόφοιτοι του νεοσύστατου ΣΔΕ Δήμου Ν. Προποντίδας - και μαζί με το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΣΔΕ απένειμαν τους απολυτήριους τίτλους σπουδών που είναι ισότιμοι με το απολυτήριο του Γυμνασίου.

Οι απόφοιτοι του ΣΔΕ  με συγκίνηση συμμετείχαν στην εκδήλωση παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία της ζωής τους και καλή πρόοδο σε όσους/ες  πρόκειται να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών. 

Οι ενδιαφερόμενοι για φοίτηση στο ΣΔΕ μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 2373025734 κατά τις απογευματινές ώρες 5:00 μ.μ – 8:00 μ.μ., καθώς και να πραγματοποιούν την εγγραφή τους τις ίδιες ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών (Περιοχή ΚΤΕΛ).

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

 

dtrkr_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα