Δελτία Τύπου

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Νέας Προποντίδας μιλούν για τη “δεύτερη” ευκαιρία στη ζωή τους

Εκπαιδευόμενες και εκπαιδευόμενοι του Α΄και Β΄κύκλου του ΣΔΕ Δήμου Ν. Προποντίδας, μαζί με τη Διευθύντρια του ΣΔΕ, κα Ευαγγελία Παπανικολάου, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, το στούντιο του ραδιοφώνου “Star 95,5 fm”. Στην εκπομπή της κας Κορίνας Ζολλά οι εκπαιδευόμενοι μοιράστηκαν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής εμπειρίες, βιώματα, εντυπώσεις, συναισθήματα και απόψεις για το ΣΔΕ Δήμου Ν. Προποντίδας καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους. 

Γενική παραδοχή όλων των εκπαιδευομένων ήταν ότι το σχολείο υπήρξε μια πραγματική δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους, τόσο για τις γνώσεις και τις κοινωνικές δεξιότητες που αποκόμισαν όσο και για την έκφραση της δημιουργικότητας, καθώς και για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής τους. Σχεδόν στο σύνολό τους οι εκπαιδευόμενοι του Β΄κύκλου εξέφρασαν την επιθυμία, μετά την απόκτηση του απολυτηρίου τους,  να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών. 

Δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους τους καθηγητές για όλα όσα, όπως είπαν, τους προσέφεραν και προέτρεψαν και άλλους ενήλικες να δώσουν στον εαυτό τους μία δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση και να εγγραφούν στο ΣΔΕ Δήμου Ν. Προποντίδας τη νέα σχολική χρονιά. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

2-efkeria_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα