Δελτία Τύπου

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ Χαλκιδικής και τον Σύλλογο Γονέων Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών  διοργανώνει ημερίδα για τον “Επαγγελματικό Προσανατολισμό” την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 (ώρα: 17.00-20.00)  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. 

Ομιλητές θα είναι: 

Οικονόμου Ανδρέας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης, Συντονιστής ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ: “Η σημασία της Δια Βίου Μάθησης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στις επιλογές σταδιοδρομίας”.

Κοσμίδης Ελευθέριος, Φυσικός με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό: “Γιατί δίνεις Πανελλήνιες; Τί πρέπει να διαβάσεις; Πώς θα το κάνεις σωστά;”

Δρ. κ Καραγιάννης Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος & Μηχ/κος Η/Υ, επιστημονικά υπεύθυνος του Ιδρύματος Ορμύλιας «Παναγία η Φιλανθρωπινή»: “Ολιστική προσέγγιση επαγγελματικής πορείας μέσω των σπουδών και το βίωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού”.

Δρ Μαλούπα Ελένη, Διευθύντρια Ινστιτούτου Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα: “Οι  ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον Αγροτοδιατροφικό τομέα”. 

Τρίχα Περσεφόνη, Προϊσταμένη της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού: “Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του επαγγέλματος του ξεναγού”. 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα