Δελτία Τύπου

“Ρέκβιεμ-Ταξίδι στο Όνειρο” από τους Ονειροπλόους Σημάντρων

Ένα απίστευτα ονειρικό ταξίδι στην Ποίηση και στη Λογοτεχνία, ένα “πάντρεμα” έργων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών και λογοτεχνών με θέμα τον ανθρώπινο πόνο, “ντυμένο” με προσεγμένες επιλογές τραγουδιών προσέφερε η θεατρική ομάδα Σημάντρων “Ονειροπλόοι” με το θεατρικό δρώμενο “Ρέκβιεμ-Ταξίδι στο Όνειρο”.

Με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του ο Γιάννης Βογιατζής, ψυχή της ομάδας, που μας έχει συνηθίσει στις ποιοτικές και επιλεγμένες δουλειές του, κατάφερε σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών, να κρατήσει το κοινό καθηλωμένο. Όπως αναφέρει και ο ίδιος: “ Οι ηθοποιοί της παράστασης είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι οποίοι δεν έγιναν ξαφνικά ερμηνευτές ποιητικού λόγου, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά και κατευθυντήρια υπόδειξη διήλθαν από άλλους δρόμους, σε αυτούς που επέλεξε ένας δημιουργός. Κι αυτός είναι ο σκηνοθέτης που, όπως έλεγε και ο Κουν στους ηθοποιούς του, δίνει υπόσταση στους ρόλους”. 

Ένα θεατρικό δρώμενο, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιούργησε την επιθυμία και προσδοκία για επανάληψή του εκτός Σημάντρων, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συμπολίτες μας να το απολαύσουν.

“Ήταν όλοι τους υπέροχοι. Μια πραγματικά σπουδαία εμπειρία που αξίζει να τη ζήσεις. Τους το είπα και κατ' ιδίαν, το επαναλαμβάνω και δημόσια: ήρθε ο καιρός να “πλεύσουν” κι εκτός Σημάντρων, ώστε να δείξουν σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό τη σπουδαία και ποιοτική δουλειά, που κάνουν” δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μ. Καρράς.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

rkbmtksn_1 rkbmtksn_2 rkbmtksn_3 rkbmtksn_4 rkbmtksn_5 rkbmtksn_6 rkbmtksn_7 rkbmtksn_8 rkbmtksn_9 rkbmtksn_10 rkbmtksn_11 rkbmtksn_12 rkbmtksn_13 rkbmtksn_14 rkbmtksn_15 rkbmtksn_16 rkbmtksn_17 rkbmtksn_18 rkbmtksn_19 rkbmtksn_20 rkbmtksn_21 rkbmtksn_22 rkbmtksn_23 rkbmtksn_24

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα