Δελτία Τύπου

Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Ν. Προποντίδας

Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Ν. Προποντίδας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών παρουσία του Δημάρχου Ν. Προποντίδας, Δημοτικών Συμβούλων, εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων. 

Στο σχολείο φέτος λειτουργούν δύο κύκλοι, με δύο τμήματα ο κάθε κύκλος. Μετά την ολοκλήρωση τους οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν ισότιμο απολυτήριο τίτλο Γυμνασίου.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο μας δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση και, γιατί όχι, να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο Εσπερινό Λύκειο. Η μόρφωση δεν έχει ηλικία και η δια βίου μάθηση στη σύγχρονη εποχή είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα. 

Είμαι χαρούμενος τόσο που ως Δήμος παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα, όσο κι από την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας” είπε απευθυνόμενος στους εκπαιδευόμενους ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς. Δεν παρέλειψε, τέλος, να συγχαρεί το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη σπουδαία δουλειά που κάνει.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

agsx2_2 agsx2_3 agsx2_4 agsx2_5 agsx2_6 agsx2_7 agsx2_8 agsx2_9 agsx2_10 agsx2_11 agsx2_12 agsx2_13 agsx2_14 agsx2_15 agsx2_16

 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα