Δελτία Τύπου

"Bio-νουμε και προσφέρουμε" στο Δημοτικό Σχολείου Ολύνθου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Προποντίδας, που συγχρηματοδοτείται από το “ΕΣΠΑ 2014-2020”, και το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου, το οποίο συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα NEMESIS, υλοποίησαν χθες τη δράση με θέμα <<Bio-νουμε και προσφέρουμε>>στο Πολιτιστικό Κέντρο Ολύνθου.

Ήταν ένα εργαστήριο συν-δημιουργίας στα πλαίσια του προγράμματος Nemesis, το οποίο παρακολούθησαν ο κ. Αμανατίδης Νίκος και η κ. Γαρέφα Ιωάννα, εκπρόσωποι του προγράμματος. Στην αξία του εθελοντισμού και στη προσφορά στον συνάνθρωπο, που γίνεται πράξη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ν. Προποντίδας, αναφέρθηκε η Κοινωνική Λειτουργός της Δομής κα. Μόνα Καλημέρη. Ακολούθησε επίσκεψη όλων στον λαχανόκηπο των παιδιών, που με χαρά παρουσίασαν τη δράση τους.  

“Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας στο Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου, που ξεχωρίζει και πρωτοπορεί. Ψυχή αυτής της προσπάθειας είναι ο φίλος και συνάδελφος Β. Μισαηλίδης, που θα ευχηθώ να μη χάσει ποτέ την αγάπη του για τα παιδιά, το μεράκι και τη δημιουργικότητά του” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.  

 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

Bknpnpldrs_1 Bknpnpldrs_2 Bknpnpldrs_3 Bknpnpldrs_4 Bknpnpldrs_5 Bknpnpldrs_6

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα