Δελτία Τύπου

Υπογραφή της σύμβασης για την “Κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Σημάντρων”

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την κατασκευή του Κλειστού γυμναστηρίου Σημάντρων, συνολικού προϋπολογισμού 1.285.000,00€, που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ IΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Η διάρκεια κατασκευής του έργου προβλέπεται σε 16 μήνες.

Το Γυμναστήριο θα έχει δομημένη επιφάνεια συνολικού εμβαδού 780,42τ.μ. και θα αποτελείται από ένα κτιριακό όγκο, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις χώρους: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων και wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο). Επιπλέον, σε επαφή με το κτίριο, θα κατασκευαστούν δύο μεταλλικά στέγαστρα, με ξύλινες περσίδες σκιασμού και μόνιμα καθίσματα χωροθετημένα πλησίον προβλεπόμενου χώρου πρασίνου, ώστε να αξιοποιηθεί και ο περιβάλλων χώρος του γυμναστηρίου από τους χρήστες.

“Η δημοτική αρχή αναγνωρίζοντας τη σημασία ύπαρξης ενός κατάλληλου χώρου για άθληση στα Σήμαντρα είχε αποφασίσει την κατασκευή του έργου αρχικά από ιδίους πόρους. Στη συνέχεια, ωστόσο, κατάφερε να το εντάξει στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ. Εφόσον σήμερα υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο, όλα είναι έτοιμα για την άμεση έναρξη των εργασιών", δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

KlgmnSmntr_1 KlgmnSmntr_2 KlgmnSmntr_3

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα