Δελτία Τύπου

Παρουσίαση του βιβλίου «Πόσες είναι οι εποχές» της Στέλλας Λειβαδιώτου

«Την επίσημη πρώτη του», έκανε από τον τόπο καταγωγής της συγγραφέως, Στέλλας Λειβαδιώτου, το βιβλίο “Πόσες είναι οι εποχές;” από τις εκδόσεις Ελκυστής. Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού ανέλαβαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

 

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά και παρακολούθησε τη βιβλιοπαρουσίαση με ιδιαίτερη προσοχή και τον δέοντα σεβασμό. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑ, Παναγιώτης Σαρόγλου στον χαιρετισμό του συνεχάρη τη συγγραφέα και εξέφρασε τη βούληση του Οργανισμού να συνεχίσουν οι παρουσιάσεις βιβλίων σ΄ όλο τον Δήμο Ν. Προποντίδας.

Για το Βιβλίο μίλησαν: η Δέσποινα Ραμανδάνη (Φιλόλογος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) και η Ελευθερία Κεφάλα (Φιλόλογος). Οι ομιλήτριες, αφού ευχαρίστησαν τη συγγραφέα, στάθηκαν στο νεαρό της ηλικίας της, καθότι ακόμη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής σχολής, έκανε μία σπουδαία προσπάθεια. Ο γλαφυρός και περιγραφικός τρόπος γραφής της γεννά έντονα συναισθήματα, διαφορετικά κάθε φορά που αγγίζουν τον καθένα, όταν το διαβάζει, καθώς βρίσκει να ταυτίζεται με κάποια ή "κάποιες εποχές".

Η συγγραφέας απευθυνόμενη στο κοινό μίλησε για το βιβλίο της και τα ερεθίσματα για να ξεκινήσει η συγγραφική της προσπάθεια, ενώ απάντησε με ιδιαίτερη προθυμία και στις ερωτήσεις που της υποβλήθηκαν.

Το Βιβλίο αποτελείται από διηγήματα που κατανέμονται στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Κάθε μία ξυπνά και διαφορετικά συναισθήματα. Άλλοτε χαράς, άλλοτε θλίψης, άλλοτε απογοήτευσης κι άλλοτε ελπίδας, που για τον καθένα μας μπορεί να είναι δείγματα “διαφορετικής” εποχής στη ζωής μας, που όμως τακτοποιεί ορθολογικά η συγγραφέας στο τέλος και νικά η αισιοδοξία.

Όπως και η ίδια γράφει χαρακτηριστικά: “Η μοναξιά φέρνει μοναξιά, μα το χαμόγελο χαρίζει την ευτυχία.

Καλοτάξιδο Στέλλα!

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

PrssBblpxb_1 PrssBblpxb_2 PrssBblpxb_3 PrssBblpxb_4

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα