Δελτία Τύπου

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού

Η 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού. O Δήμος Ν. Προποντίδας, η Κοινωφελής Επιχείρηση, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Κέντρο Κοινότητας και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Θεσσαλονίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του κ. Σπύρου Μηλιαρά, Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής ΑΠΘ, Ειδικευμένου στη Χειρουργική μαστών και Ενδοκρινών αδένων, με θέμα: “Πρόληψη και Αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού”.

Επίσης, θα καταθέσουν τις βιωματικές τους εμπειρίες δύο εθελόντριες του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, οι κυρίες Αποστόλου Εβελίνα και Μπακάλη Εύη.

Τη δική της εμπειρία από τη νόσο θα μας μεταφέρει και μία συνδημότισσα μας, η κ. Έλσα Κεφσενίδου, στέλνοντας το μήνυμα ότι η “Πρόληψη σώζει Ζωές”.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι σχολές χορού “JUDIT” και “DANCE ACADEMY” και γλυκίσματα θα προσφέρουν οι σπουδαστές της σχολής ζαχαροπλαστικής της “Millenium Education Center”.

25, Οκτωβρίου 2019, Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών, Ώρα:18.00

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

EnmrEkdl_1 EnmrEkdl_2

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα