Ανακοινώσεις

Προσκληση σε φορείς για συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας καλεί εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και οργανώσεων του Δήμου (αναγνωρισμένους από το Πρωτοδικείο), να εκφράσουν εγγράφως της βούλησή τους για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία θα συγκροτηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4555/2018 και του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής.

Για το σκοπό αυτό, οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση με τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία δραστηριότητας (φωτοτυπία καταστατικού), το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του προτεινόμενου εκπροσώπου τους, καθώς και το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του αναπληρωματικού.

Τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τη Δευτέρα 11/11/2019 στο Δήμο Ν. Προποντίδας, Τμήμα υποστήριξης πολιτικών οργάνων του Δήμου, στα Ν. Μουδανιά (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2373350207, fax: 2373065793, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Όσοι από τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Ν. Προποντίδας δημότες επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση, προκειμένου να συμμετέχουν στη διαδικασία της κλήρωσης που θα ακολουθήσει. 

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί στη διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω και εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας 11/11/2019

Στην αίτηση, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία, θα πρέπει να αναφέρονται και στοιχεία επικοινωνίας (υποχρεωτικά τηλέφωνο, διεύθυνση και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).

Επισημαίνεται ότι τα μέλη της επιτροπής είναι υπόχρεα στην υποβολή Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (Πόθεν Έσχες)

 

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Εμμανουήλ Δημ. Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα