Δελτία Τύπου

Ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Beepathnet- Μελισσοδιαδρομές” την Τρίτη 15/10/2019

Ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Beepathnet- Μελισσοδιαδρομές”, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την ομάδα έργου του Δικτύου  την Τρίτη στις 15 / 10 /2019 και ώρα 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων στα Νέα Μουδανιά.

Ειδικότερα, σκοπός της συνάντησης είναι να μεταδοθεί η γνώση και η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή των εκπροσώπων του Δήμου μας στις συνεργαζόμενες πόλεις του δικτύου:  Hegyvidek- Βουδαπέστη και Bydgoszcz (Πολωνία), και οι οποίες εστιάζουν σε δράσεις στοχευμένες στην βιοποικιλότητα/περιβάλλον και στην εκπαίδευση αντίστοιχα.

Στη συνάντηση μπορούν να συμμετέχουν -εκτός από αυτούς που είναι ήδη μέλη της τοπικής ομάδας δράσης-  όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν σχετικά με τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι συνεργαζόμενες πόλεις του δικτύου, προωθώντας δράσεις για την προστασία των μελισσών/ επικονιαστών μέσω της ανάπτυξης ενός αστικού βιώσιμου περιβάλλοντος και μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επιπλέον, στη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε ο Δήμος μας να υλοποιήσει αντίστοιχες δράσεις (σε συνεργασία με σχολεία και εκπροσώπους της εκπαίδευσης).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: 

Ελισάβετ Παπουλίδου: 23733 50248 (Δήμος Νέας Προποντίδας)

Φανή Χατζήνα:23730 91297

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Beepathnet NeasPropontidas – Μελισσοδιαδρομές

 https://sites.google.com/view/beepathnet-melissodiadromes/

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

msl_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα