Δελτία Τύπου

Ξεκίνησε η 2η συνάντηση εργασίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “MATCH-SPORT- Make Amateur Sport Tolerant Eliminating Discrimination”

Ξεκίνησε χθες στο Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά η Διήμερη συνάντηση εργασίας (2nd Coordination Meeting) των εταίρων του έργου: “MATCH-SPORT- Make Amateur Sport Tolerant Eliminating Discrimination” του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με σκοπό τον συντονισμό των δράσεων, που θα υλοποιηθούν από τους εταίρους του έργου το προσεχές διάστημα.

Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Προποντίδας Δέσποινα Ραμανδάνη: “Καλωσήρθατε στην πόλη των Ν. Μουδανιών. Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε το έργο MATCH-SPORT του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία για τη μείωση των διακρίσεων, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό μέσω της ανταλλαγής εμπειριών. Τρεις είναι θεμέλιοι λίθοι που πρέπει να βασιστούμε: Το αθλητικό ιδεώδες που γεννήθηκε στην Ελλάδα, η παιδεία και η συνεργασία. Έτσι θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε κι αν όχι, τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τα κρούσματα βίας στον αθλητισμό”.

Η ατζέντα της συνάντησης εκτός από τη συνεδρίαση των εκπροσώπων των πόλεων, που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Προποντίδας, περιελάμβανε και επιτόπια επίσκεψη των εταίρων σε αθλητικούς χώρους (Γήπεδο Νέας Τρίγλιας, Κλειστό γυμναστήριο Αγ.Παύλου), καθώς και συνάντηση με εκπροσώπους του αθλητισμού για ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε θέματα φαινομένων βίας και ρατσισμού στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Οι εργασίες της συνάντησης ολοκληρώνονται σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

yppo_1 matchpoint_1 matchpoint_2 matchpoint_3 matchpoint_4

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα