Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Ε.Π.Ζ. 10-07-2019

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 75 παρ 6 του Ν.3852/2010 καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Προποντίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10/7/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.30, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Παρακαλείστε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος για τη συμμετοχή σας στην προγραμματισθείσα συνεδρίαση, να ενημερώσετε εγκαίρως τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προκειμένου με τη φροντίδα του να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος με την σειρά εκλογής του, σύμφωνα με την παρ.11 άρθρο 9 του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (παρ.2 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010)

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

    1. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ – ΟΥΖΕΡΙ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» με την επωνυμία «ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ», της Πασχαλάκη Κυράνθης του Χριστόφορου, που βρίσκεται στη Ν. Ποτίδαια του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    2. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «BAYAMO», του Κανακάρη Κωνσταντίνου του Γεωργίου, που βρίσκεται στη Ν. Ποτίδαια του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    3. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – OPEN BAR», με την επωνυμία «ΝΑΜΜΟS», της Καραμάγια Ευτυχίας του Δημητρίου, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ν. Ποτίδαιας του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    4. Χορήγηση ή μη παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» με την επωνυμία «ΚΑΡΑΒΙ» της Σιμοπούλου Άννας του Δημητρίου, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ν. Ποτίδαιας του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    5. Διακοπή λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΟΡΕΝ ΒΑR» με την επωνυμία «CONCHA», του Κωνσταντάρα Κωνσταντίνου του Δημητρίου, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Πορταριάς του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    6. Χορήγηση παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΟΠΕΝ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «ΤΟΥΝΤΟΥΡ» της Περράκη Μαρίας του Γεωργίου, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ν. Φλογητών του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    7. Χορήγηση παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» του Χριστοφορίδη Ιωάννη του Σωτηρίου, με την επωνυμία «PARANOIA», που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ν. Φλογητών του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Εμμανουήλ Καρράς

Δήμαρχος

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα