Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στην Ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέων Μουδανιών Δήμου Νέας Προποντίδας, που παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Θερμά συγχαρητήρια στην Ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέων Μουδανιών Δήμου Νέας Προποντίδας για την επιτυχή συμμετοχή τους στο 11ο  Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 18 ερασιτέχνες μουσικοί της μπάντας, που στο περίσσευμα του χρόνου τους ασχολούνται χρόνια τώρα με την ανώτερη μορφή τέχνης, τη μουσική με αγάπη και επιμονή. 

Ένα τεράστιο μπράβο αξίζει επίσης ο μαέστρος μας Γιώργο Σαμαρά για τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την υπομονή του, ο οποίος στηρίζει τις εκδηλώσεις του Δήμου  Νέας Προποντίδας με κάθε ευκαιρία και υποστηρίζει το Δημοτικό Ωδείο Νέων Μουδανιών διδάσκοντας και καθοδηγώντας πλήθος μαθητών, ώστε να ανακαλύπτουν μουσικά μονοπάτια και να εκφράζονται μέσω της μουσικής, φέρνοντας τους πιο κοντά στην τέχνη.  Η προσπάθειά τους είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς.  

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ.  Εμμανουήλ Καρράς  θέλει να ευχαριστήσει τους μουσικούς της Ορχήστρας, εφεξής με το όνομα THE BIG BAND, καθώς εκπροσώπησαν επάξια το Δήμο Νέας Προποντίδας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τον προέβαλλαν με  ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 4/5/2019.

Η επιτυχημένη πορεία της μπάντας THE BIG BAND θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της με τη μουσική παράσταση Dancing with the music με συνοδεία 70 χορευτών και 3 τραγουδιστών το καλοκαίρι του 2019. 

Η πρώτη εμφάνιση της περιοδείας θα είναι στην έναρξη του Φεστιβάλ Θάλασσας την Πέμπτη  4/7/2019 στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών και θα ακολουθήσουν στις 10/7/2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πολυγύρου και στις 17/7/2019  στο Ανοιχτό Θέατρο Σίβηρης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κασσάνδρας, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εμφανίσεις. 

Tο link για το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1:  https://www.facebook.com/moto.moydania/videos/10211030332833066/UzpfSTEwMDAyMDcxMjI4NTcyNzozMzYzNjY4OTAzOTcwNTE/

 Ο Δήμαρχος 

 Εμμανουήλ Καρράς

orxistraathens_1 orxistraathens_2 orxistraathens_3 orxistraathens_4 orxistraathens_5

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα