Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Ο.Ε. 10-05-2019

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 75 παρ 6 του Ν.3852/2010 καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ν. Προποντίδας, που θα γίνει στις 10/5/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Παρακαλείστε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος για τη συμμετοχή σας στην προγραμματισθείσα συνεδρίαση, να ενημερώσετε εγκαίρως τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου με τη φροντίδα του να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος με την σειρά εκλογής του, σύμφωνα με την παρ.11 άρθρο 9 του κανονισμού λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής (παρ.2 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010)

Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

    1. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά του υπ’ αριθμ.972/2019 πρωτοκόλλου καθορισμού αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης αιγιαλού του προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής.

    2. Έγκριση πρακτικών της Α' επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Ποτίδαιας του Δήμου Ν. Προποντίδας, για την λειτουργία σχολής αυτόνομης υποβρύχιας κατάδυσης.

    3. Έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Ν. Μουδανιών.

    4. Καθορισμός όρων για την μίσθωση ακινήτου στη Δ.Κ. Μουδανιών του Δήμου Ν. Προποντίδας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος για την στέγαση του Γραφείου Μισθοδοσίας του Δήμου.

    5. Καθορισμός όρων για την μίσθωση ακινήτου στη Δ.Κ. Μουδανιών του Δήμου Ν. Προποντίδας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος για την στέγαση του αρχείου του Δήμου.

    6. Καθορισμός όρων για την εκμίσθωση των εκτάσεων στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ν. Προποντίδας, προκειμένου να εγκατασταθούν υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εμμανουήλ Καρράς

Δήμαρχος

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα