Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εντευκτηρίου του Συλλόγου Ελλήνο-Ποντίων από την Πρώην Σοβιετική Ένωση «Η ΝΙΚΗ»

Την Κυριακή 14/4/2019 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εντευκτηρίου του Συλλόγου Ελλήνο-Ποντίων από την Πρώην Σοβιετική Ένωση «Η ΝΙΚΗ», που βρίσκεται μεταξύ των οδών Καλολίμνου και Σιγής στα Νέα Μουδανιά.

Το λεγόμενο παλιό κτηνιατρείο Ν. Μουδανιών, παραχωρήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο Δήμο Νέας Προποντίδας, ο οποίος με τη σειρά του το παραχώρησε στο Σύλλογο Ελληνο-Ποντίων από την Πρώην Σοβιετική Ένωση «Η ΝΙΚΗ».

Με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά και με εθελοντική εργασία από μέλη του Συλλόγου, μεταμορφώθηκε το παλιό κτηνιατρείο σ’ έναν πραγματικά όμορφο χώρο, όπου στεγάζεται επίσημα ήδη από εχθές ο Σύλλογος, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

Ο Δήμος προτίθεται να νοικιάσει χώρο και στη Νέα Καλλικράτεια, δημιουργώντας κι εκεί έναν αντίστοιχο χώρο, καθώς και πολλά μέλη του Συλλόγου κατοικούν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Καλλικράτειας. 

Ο Δήμαρχος 

 

Εμμανουήλ Καρράς

niki_8 niki_10 niki_1 niki_2 niki_3 niki_4 niki_5 niki_6 niki_7 niki_11 niki_12 niki_13 niki_14 niki_15 niki_16 niki_17 niki_18 niki_20 niki_21 niki_22 niki_23 niki_24

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα