Δελτία Τύπου

Άλλο ένα μετάλλιο για τη Μήτσου Άσπα, Συγχαρητήρια

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος TAEKWONDO ITF που διεξήχθη στο RIMINI της Ιταλίας 1-8 Απριλίου 2019, η αθλήτρια του Α.Σ. Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO Μήτσου Άσπα αναδείχθηκε 3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της ανάμεσα σε 15 αθλήτριες. 

Η Μήτσου Άσπα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας TAEKWONDO ITF, είναι 15 ετών έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN. Προπονητής της είναι ο Πιπερίδης Τάσος, κάτοχος 8 DAN και προπονείται στον Α.Σ. Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO του οποίου πρόεδρος είναι ο Μήτσου Φάνης. Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η αθλήτρια είναι πανελληνιονίκης στο ΤAEKWONDO ITF από το 2016 ως το 2019, καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας KICK BOXING, αφού έχει κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick BOXING 2018. 

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια συνεχίζει την συστηματική προπόνηση για την κατάκτηση του επόμενου στόχου που είναι η πρόκριση για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ITF 2019. 

Της ευχόμαστε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και καλή συνέχεια στην προσπάθειά της. Με τη διάκρισή της αυτή τιμάει τη γενέτειρά της αλλά και όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος 

 

Εμμανουήλ Καρράς

aspam_1 aspam_2 aspam_3 aspam_4

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα