Δελτία Πληροφόρησης

Προκήρυξη νέου κύκλου σπουδών ΔΠΜΣ Αρχιτεκτονική Τοπίου ΑΠΘ

Αξιότιμοι κύριοι/ίες,

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Αρχιτεκτονική Τοπίου του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πολυτεχνικής Σχολής και Τμήματος Γεωπονίας, Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το 2003 έως σήμερα έχει εκπαιδεύσει 112 νέους MLA Αρχιτέκτονες Τοπίου, πολλοί εκ των οποίων στελεχώνουν ήδη δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, στη χώρα και το εξωτερικό.

Λόγω περιορισμένου αριθμού εισακτέων, διευρυθέντος στους 35 με την τελευταία Υπουργική Απόφαση επανίδρυσης, σε συνδυασμό με την ανά διετία και μόνο προκήρυξη του προγράμματος, σας ενημερώνουμε έγκαιρα για την δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα στελέχη των τεχνικών και γεωτεχνικών υπηρεσιών σας.

Η προκήρυξη του νέου κύκλου 2019-2021 ανακοινώνεται την 1η Απριλίου 2019, θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ Αρχιτεκτονική Τοπίου ΑΠΘ http://land-arch.web.auth.gr/ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να βρίσκουν την απαραίτητη σχετική πληροφορία.

Αρχιτέκτονες, Γεωπόνοι και συναφείς κλάδοι που ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό και αποκατάσταση τοπίου, αστικού, αγροτικού, φυσικού ή και τεχνικών έργων, έχουν ιδιαίτερο λόγο εξειδίκευσης με σπουδές πιστοποιημένες διεθνώς από IFLA (International Federation of Landscape Architects) και ECLAS (European Council of Landscape Architecture Schools).

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Νικόλαος Καλογήρου

Καθηγητής Τμ. Αρχιτεκόνων ΑΠΘ

Διευθυντής ΔΠΜΣ Αρχιτεκτονική Τοπίου ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2019

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ &

ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΜ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, Π.Σ. ΑΠΘ

Τηλ: +30 2310 99 4372, 4398 Fax: +30 2310 99 4399

email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank"> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., url: http://land-arch.web.auth.gr

Πολυτεχνική Σχολή, Τμ. Αρχιτεκτόνων Μηχ., 54124, Θεσσαλονίκη

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα