Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Ε.Π.Ζ. 18/03/2019

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 75 παρ 6 του Ν.3852/2010 καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Προποντίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18/3/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Παρακαλείστε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος για τη συμμετοχή σας στην προγραμματισθείσα συνεδρίαση, να ενημερώσετε εγκαίρως τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προκειμένου με τη φροντίδα του να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος με την σειρά εκλογής του, σύμφωνα με την παρ.11 άρθρο 9 του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (παρ.2 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010)

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

    1. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΠΙΤΣΑΡΙΑ» με την επωνυμία FORUM του Κωνσταντάρα Κωνσταντίνου του Δημητρίου, που βρίσκεται στην Πορταριά του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    2. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΤΑΒΕΡΝΑ – ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ - ΠΙΤΣΑΡΙΑ», του Κασίδη Αναστάσιου του Πολυχρόνη, που βρίσκεται στη Ν. Ποτίδαια του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    3. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΤΑΒΕΡΝΑ – ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ – ΟΥΖΕΡΙ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ – ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΟ - ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - ΠΙΤΣΑΡΙΑ», της ΜΑ-ΓΙΩ Ο.Ε., που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ν. Φλογητών του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    4. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ, του Ιωαννίδη Ευαγγέλου, που βρίσκεται στην παραλία Ν. Πλαγίων του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    5. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ΚΑΦΕ - ΟΥΖΕΡΙ του Τουμπάκη Χρήστου, που βρίσκεται στα Ν. Πλάγια του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    6. Μετατόπιση περιπτέρου στην Παραλία Διονυσίου του Δήμου Ν. Προποντίδας, που κατέχει σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2540/26-10-2018 άδεια εκμετάλλευσης η Ντέντα Ευγενία.

    

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Εμμανουήλ Καρράς

Δήμαρχος

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα