Δελτία Τύπου

Εορτάστηκαν τα κούλουμα στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημαίνει το τέλος των Αποκριών. Με έθιμα, πέταγμα του αετού, παραδοσιακές εκδηλώσεις και σύμμαχο τον καιρό εορτάστηκαν τα κούλουμα και στο Δήμο μας. 

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες να γευτούν σπάνια εδέσματα της θάλασσας. Γλέντι στήθηκε στις κεντρικές πλατείες των τοπικών κοινοτήτων Ν.Σιλλάτων, Κρήνης και Σωζόπολης, στον παραλιακό οικισμό Δελφίνια και στη Δ.Κ. Ν.Καλλικράτειας με ορχήστρα και σαρακοστιανά εδέσματα. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και συνεισέφεραν  προκειμένου σήμερα να εορτάσουμε όλοι μαζί τα κούλουμα και να κρατήσουμε ζωντανά τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

Καλή Σαρακοστή με υγεία σε όλο τον κόσμο!!!

Ο Δήμαρχος 

 

Εμμανουήλ Καρράς

  katharadef_1   katharadef_2    katharadef_3    katharadef_4    katharadef_5    katharadef_6   katharadef_7   katharadef_8    katharadef_9    katharadef_10    katharadef_11    katharadef_12   katharadef_13   katharadef_14    katharadef_15    katharadef_16    katharadef_17    katharadef_18   katharadef_19   katharadef_20    katharadef_21    katharadef_22

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα