Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και τεστ ΠΑΠ στο Δήμο Ν.Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας στα πλαίσια της συνεχούς παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών προς τους Δημότες , ξεκίνησε δράση Δωρεάν προληπτικών εξετάσεων ( μαστογραφία, ψηλάφηση, τεστ ΠΑΠ).

Η νέα αυτή δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Προποντίδας, που περιλαμβάνει την υλοποίηση δράσεων πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Υγείας, με ιδιαίτερο βάρος στη σημασία της προληπτικής αντιμετώπισης ως ασπίδα προστασίας. 

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων,το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019,η κινητή μονάδα του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ήταν στη Ν.Καλλικράτεια, μπροστά από το Κέντρο Υγείας της Ν.Καλλικράτειας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ψηλάφησης μαστού, μαστογραφίας και τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες οι οποίες είχαν δηλώσει συμμετοχή στην δράση, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 

Στη δράση είχαν δηλώσει συμμετοχή 200 γυναίκες εκ των οποίων οι 100 πραγματοποίησαν τις εξετάσεις το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Κέντρο Υγείας Ν.Καλλικράτειας ενώ οι υπόλοιπες πραγματοποίησαν τις εξετάσεις αυτές την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και η δράση θα ολοκληρωθεί με άλλες 2 επισκέψεις στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.     

 Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

kal_mastos_1 kal_mastos_2 kal_mastos_3 kal_mastos_4 kal_mastos_5 kal_mastos_6 kal_mastos_7

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα