Δελτία Τύπου

Ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας τίμησε τον κ.Αστέριο Ουζούνη για τα 32 χρόνια προσφοράς του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε μία υπέροχη εκδήλωση, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Ιερού Ναού Αγ.Γεωργίου Ν.Ποτίδαιας, ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρράς, τίμησε τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης  του Δήμου Ν.Προποντίδας και Δημοτικό Σύμβουλο κ.Αστέριο Ουζούνη, για τα 32 χρόνια προσφοράς του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο κ.Αστέριος Ουζούνης εκλέγεται από το 1986 και διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Ν.Ποτίδαιας για 12 συνεχόμενα χρόνια από το 1986 έως το 1998 και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μουδανιών και στο Δήμο Ν.Προποντίδας, από το 1998 έως σήμερα.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρράς, ευχαρίστησε τον κ.Ουζούνη για όλα όσα προσέφερε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τόπο μας και αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και το ήθος που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης σημείωσε τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία εργάζεται ο κ.Ουζούνης. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, πολλοί φίλοι και συνεργάτες του κ.Ουζούνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως και πολλοί Δημότες και κάτοικοι της Ν.Ποτίδαιας.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κοπή Βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας και του ΚΑΠΗ Ν.Ποτίδαιας.         

 Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

vr_ouzouni_1 vr_ouzouni_2 vr_ouzouni_3 vr_ouzouni_4 vr_ouzouni_5

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα