Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ δραστηριοτήτων Δήμου Ν.Προποντίδας ατόμων με αναπηρία

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. “Εσύ στην Ευρώπη”, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων Δήμου Ν. Προποντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΑμΕΑ) 2018 με τίτλο: ΄΄Εγώ εκφράζομαι, Εσύ συνεργάζεσαι, ΜΑΖΙ δημιουργούμε΄΄.

Το Φεστιβάλ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών τις ώρες από 09:30 έως 12:00 και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών τις ώρες από 09:30 έως 12:00. 

Τη  Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου συμμετείχαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών, του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών. Οι μαθητές συμμετείχαν σε θεματικές ενότητες για το πως μπορούν να βοηθήσουν Άτομα με Αναπηρία στην καθημερινότητά τους όπως και να γνωρίσουν πως συμπεριφέρονται τα ίδια τα Άτομα με Αναπηρία στην καθημερινότητά τους μέσω παιχνιδιών προσομοίωσης, με την καθοδήγηση των Εθελοντών της Α.Μ.Κ.Ε. ΄΄ Εσύ στην Ευρώπη΄΄. Επίσης τη Δευτέρα τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων Δήμου Ν. Προποντίδας και τραγούδησαν με καραόκε. 

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών στις 10:00 με θέμα: '' Μιλώντας για την αναπηρία, τα είδη της και η Ελληνική πραγματικότητα'', με ομιλήτριες τις κυρίες Λασκαρίδου Αικατερίνη παιδαγωγός ειδικής αγωγής, Κουκαλιώτη Άννα Χριστίνα κοινωνική λειτουργός και Κάρτζια Αναστασία λογοθεραπεύτρια όπου συμμετείχαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Χαλκιδικής.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους για τη συμμετοχή τους.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

fes_amea_1 fes_amea_2 fes_amea_3 fes_amea_4 fes_amea_5 fes_amea_6 fes_amea_7 fes_amea_8 fes_amea_9 fes_amea_10 fes_amea_11 fes_amea_12 fes_amea_13 fes_amea_14 fes_amea_15 fes_amea_16 fes_amea_17 fes_amea_18

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα