Δελτία Τύπου

Μνημόσυνο στη μνήμη του Φίλιππου Καβουνίδη στη Ν.Τρίγλια

To Σάββατo 17 Νοεμβρίου 2018 τελέστηκε στην Ν.Τρίγλια το μνημόσυνο του ευεργέτη των Τριγλιανών Φίλιππου Καβουνίδη ο οποίος διέσωσε τους Τριγλιανούς  κατά τη Μικρασιατική καταστροφή μεταφέροντάς τους με τα πλοία του από την παλιά Τρίγλια. 

Αρχικά τελέστηκε ακολουθία στον  Ιερό Ναό  Παντοβασίλισσας χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρου και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Φ.Καβουνίδη στην κεντρική πλατεία της Ν.Τρίγλιας. Με το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κέρασμα στους επισκέπτες από τον Πατέρα Χρυσόστομο στο Πνευματικό Κέντρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Απανταχού Τριγλιανών, το παράρτημα του Συλλόγου στη Ν.Τρίγλια και το Σύλλογο της Ραφήνας με την υποστήριξη του Δήμου Προποντίδας ενώ στη Ν.Τρίγλια βρίσκονταν από την Παρασκευή Τριγλιανοί Ραφηνιώτες.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του Ο Φίλιππος Καβουνίδης εγγονός του ευεργέτη των Τριγλιανών. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την έκθεση φωτογραφίας που αυτές τις μέρες λειτουργεί στην αίθουσα Ιορδάνης Στεργίου του πολιτιστικού κέντρου του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών.

  Ο Δήμαρχος 

 Εμμανουήλ Καρράς

kavounidis_1 kavounidis_2 kavounidis_3 kavounidis_4 kavounidis_5 kavounidis_6 kavounidis_7 kavounidis_8 kavounidis_9 kavounidis_10 kavounidis_11 kavounidis_12 kavounidis_13 kavounidis_14

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα