Δελτία Τύπου

Συμμετοχή των Δημοτικών Χορωδιών Ν. Πλαγίων και Πορταριάς στην Επέτειο του ΟΧΙ στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας

Οι Δημοτικές Χορωδίες Ν. Πλαγίων και Πορταριάς, προσκεκλημένες της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας συμμετείχαν στην εκδήλωση για την επέτειο του Ιστορικού ΟΧΙ, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 που πραγματοποιήθηκε στον Οίκο του Ελληνισμού στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην  Ουγγαρία κ. Δημήτριος Λέτσιος, ο Θεοφυλέστατος Επίσκοπος Απάμειας κ. Παΐσιος, ο Πρόεδρος της Αυτοδιοίκησης των Ελλήνων Ουγγαρίας κ. Γεώργιος  Κουκουμτζής, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομογένειας στο Ουγγρικό Κοινοβούλιο κ. Αθανάσιος Σιανός, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας κ. Θεόδωρος Σκεύης, ενώ το Δήμο Ν. Προποντίδας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ανδρέας Λέλεκας.

Οι Δημοτικές Χορωδίες Ν. Πλαγίων και Πορταριάς, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου κ. Κωνσταντίνου Φωστηρόπουλου, γέμισαν με υπερηφάνεια και συγκίνησαν τους Έλληνες Ομογενείς αλλά και τους Ούγγρους πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Οίκου του Ελληνισμού και καταχειροκροτήθηκαν. Στην εκδήλωση επίσης παρουσιάστηκαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από Συλλόγους της Ελληνικής Ομογένειας της Ουγγαρίας. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους του χορωδούς για τη συμμετοχή τους και την μοναδική ερμηνεία των τραγουδιών για την επετειακή εκδήλωση.

Στα πλαίσια του 5ήμερου ταξιδιού το πρόγραμμα περιείχε ξεναγήσεις στην πόλη της Βουδαπέστης και μονοήμερη επίσκεψη στη Βιέννη της Αυστρίας.

 Ο Δήμαρχος 

 Εμμανουήλ Καρράς

xor_boud_1 xor_boud_2 xor_boud_3 xor_boud_4 xor_boud_5 xor_boud_6 xor_boud_7 xor_boud_8 xor_boud_9 xor_boud_10 xor_boud_11 xor_boud_12 xor_boud_13 xor_boud_14 xor_boud_15 xor_boud_16 xor_boud_17 xor_boud_18

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα