Δελτία Τύπου

Συμμετοχή της Ορχήστρας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ν. Μουδανιών και της Δημοτικής Χορωδίας Πορταριάς στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας ανακοινώνουν τη συμμετοχή της Ορχήστρας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ν. Μουδανιών, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Σαμαρά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, και της Δημοτικής Χορωδίας Πορταριάς, υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Φωστηρόπουλου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00,  στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης). 

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών - Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που διοργάνωσε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ως ευαισθητοποιημένος καλλιτεχνικός σύλλογος, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής και θα διαθέσει μέρος των εσόδων του σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

                           Ο Δήμαρχος                                                      Ο Πρόεδρος 

                     Εμμανουήλ Καρράς                                   Κωνσταντίνος Κουτσουμούκης

fesmegaro_1

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα