ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών προς Sani Resort και Ikos Oceania

Το ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά το προσωπικό, τα στελέχη και τη διεύθυνση των Sani Resort & Ikos Resorts Group για την απαράμιλλη φιλοξενία, αντιπροσωπείας μαθητριών/-τών όλων των ειδικοτήτων της Γ΄ τάξης, στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Sani Resort και Ikos Oceania.

Η διδακτική επίσκεψη συνολικά σαράντα και οκτώ (48) μαθητριών/-των του σχολείου μας, με τη συνοδεία δέκα (10) εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, μετά από ευγενική – ιδιαίτερη πρόσκληση του επιχειρηματικού ομίλου, που παρείχε και το μέσο μεταφοράς – λεωφορείο. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε, πέραν της ξενάγησης και ενημέρωσης, πλούσιο μεσημεριανό γεύμα – μπουφέ.

Μετά τις ευχαριστίες μας, προσδοκούμε σε επανάληψη της πρόσκλησης την επόμενη σχολική χρονιά, με την ευχή να καταστεί ετήσιος θεσμός, ενώ ευελπιστούμε σε διεύρυνση της συνεργασίας μέσω της προσφοράς θέσεων εργασίας σε μαθητευόμενους του Μεταλεικιακού Έτους – Τάξης Μαθητείας που λειτουργεί στο σχολείο μας.

 

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα