Δελτία Τύπου

Δήλωση συμμετοχής εθελοντών εκπαιδευτικών στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο μας. Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στα δημόσια σχολεία του Δήμου μας. 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ν. Προποντίδας αποτελεί μια ανοιχτή “πόρτα” στην ευκαιρία για όσους μαθητές χρειάζονται συμπληρωματική βοήθεια στα μαθήματά τους και χρήζουν κοινωνικής αρωγής.

Τα μαθήματα παραδίδονται από εθελοντές εκπαιδευτικούς, εν ενεργεία και συνταξιούχους δασκάλους και καθηγητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, είτε του δημοσίου, είτε του ιδιωτικού τομέα,  όπως, επίσης, και  καθηγητές ξένων γλωσσών

Με την εθελοντική τους αυτή δράση υπηρετούν άριστα τόσο τον ειδικό σκοπό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που είναι η υποστήριξη των μαθητών που χρειάζονται συμπληρωματική βοήθεια στα μαθήματά τους και χρήζουν κοινωνικής αρωγής για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, όσο και το γενικότερο κοινωνικό σκοπό, που είναι η ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης ως παραδείγματος κοινωνικής συμπεριφοράς προς μίμηση, η καλλιέργεια του πνεύματος αλληλεγγύης και εν γένει δράσης που διέπεται από αλτρουιστικά, φιλανθρωπικά, αισθήματα και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. 

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να ανταποκριθούν σ' αυτήν τη σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία και να προσφέρουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, να δηλώσουν συμμετοχή ως εθελοντές εκπαιδευτικοί στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας για το φετινό σχολικό έτος. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση που διατίθεται από το Τμήμα Παιδείας και υπάρχει ως συνημμένα αναρτημένη στο portal του δήμου: www.nea-propontida.gr και να την αποστείλουν:

  • μέσω fax στο νούμερο: 2373350257 
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες στο Τηλέφωνο: 2373350218 και 2373350208

*Απαραίτητο το αντίγραφο πτυχίου   

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Αίτηση

 Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς 

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα